Idag åkte jag in till centralen efter frukostklubben. Jag hade nämligen ett hemligt uppdrag som egentligen bara Yrsa visste om, men eftersom hon skvallrade om det på klubben så fick alla där veta det också. Men vi är ju som en liten familj på frukostklubben, så det var väl okej ändå antar jag.

Det jag skulle göra var att skriva teoriprovet. THE TEORIPROV! När jag klev in i lokalen kunde jag känna doften av nervositet och det gjorde mig mer uppjagad också. Så pass uppjagad att jag inte kunde skriva min namnteckning snyggt för min hand skakade så mycket. Jag var klar med provet efter 20 minuter, först av alla. Jag hatar att sitta och fnula och tänka efter för mycket. Bam bam bam, quick and dirty ska det vara.

20121031-130147.jpg

Så nu är det ”bara” uppkörningen kvar! Det firar jag med Mini Oreos som jag fick av en hen på centralen…

och de två sista avsnitten av Heart Beats på tv6play. Albin är min favorit! Han var ju med i frukostklubben i början också. Jävligt mysig kille om jag får säga det själv.

Jaha, nu kom Yrsa in och bad mig titta med hörlurar så hon kan plugga. Men det besvärar inte mig för då kan jag leva mig in mer i deedjejernas fräna liv.

Mitt artistnamn ska vara DJ Pink Headphones. Då kommer det inte vara någon tvekan om vem som är jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *