Nu är det ju verkligen inte morgon längre men eftersom jag är långsam som en snigel så kommer här ett morgoninlägg.    
 

Idag har jag varit hos Mvc och för att ladda upp ordentligt inför detta happening bestod frukosten av en redig portion chiagröt med hallon- och rödavinbärssås. Chiagröten blev himla bra tycker jag! Jag tog 2 dl osötad mandelmjölk, 3 msk chiafrön, lite vaniljpulver och någon matsked kokos. Och så skjuts in i kylen över natten. Imorse rörde jag bara runt det lite, kokade hallonen och vinbären (har fått för mig att en måste koka hallon innan ätningen pga baskelusker stämmer det??)  och hällde på såsen och toppade med lite honung. Mums! Jag gillar ju sura saker så den sura såsen till den sötare gröten var en bra kombo men annars kanske en vill söta hallonen lite. 

Efter frukosten tog jag mig långsamt iväg mot Farsta centrum och mvc, med Tomas vid min stapplande sida. I vanliga fall går jag så himla snabbt och att nu fysiskt känna att det INTE GÅR är så otroligt konstigt. Jag har ju både lite foglossning och sammandragningar som begränsar takten men också ett motstånd i kroppen som inte har med någon krämpa att göra. Det är bara som att hela kroppen på skarpen säger åt mig att gå lååååångsaaaaamt. På mvc gick allt i alla fall bra. Jag brydde mig inte om att fråga vad sf-måttet låg på eller sånt där, det känns så himla himla oviktigt i sammanhanget nu. Det mesta besöket gav var att min barnmorska ska boka in ett förlossningssamtal till mig så att jag ska få komma och prata med någon om detta kommande läskiga. Jag tycker verkligen det känns superläskigt. Oavsett tillvägagångssätt. Dessutom tycker jag att det är väldigt svårt att ens tänka mig in i några slags förberedande tankar själv, så jag tror att jag behöver hjälp av någon för det. Alltså toppen med ett förberedande samtal! Så nu ska jag försöka skriva ner mer konkretiserat vad det är som skrämmer mig. 

Efter mvc lyckades jag också stappla mig till Lindex och köpte ett trepack megatrosor med hög midja. Ser orimligt mycket fram emot att använda dem!! Orimligt!!!! Så blir det när ens klädshopping varit något begränsad de senaste månaderna….mvh hon som är så (!!!) sugen på att shoppa kläder men inte alls är sugen på att göra det till den just nu rådande kroppsformen. 

4 comments on “Onsdagsfrukost och mvc-besök”

  1. Läs boken ”Att föda utan rädsla” den är verkligen jäättebraaaa! Jag läste den för snart två år sen, och tänker fortfarande på den ganska ofta och använder vissa av andningsteknikerna vid stress och jobbiga tankar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *