IMG_0131
1. Hur gammal är du? TJUGONIO. Craycray.

2. Hur gammal känner du dig? Idag bedyrade min lillebror att jag absoluuuuuuut inte kändes som 29 för honom. YES tänkte åldersfixerade jag, sedan la han till ”typ 27 känns du som”…………….. Tog tillbaka yes:et och sjönk in i min ålder igen. Jag menar 27 mot 29 är ju typ samma sak

3. Vad har du gjort i dag? Jag har jobbat och yogat och nu slappar jag i soffan.

4. Vilken film såg du senast? Det var Malificent i söndags, om inte folks filmer på instagram räknas..


5. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Vår och sommar, då kommer ju livet åter!! Och en får vara ledig. Och en kan bada i lent vatten. Nuf said.

6. Är du besatt av någonting? Bekräftelse. Sad but true.

7. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? Just nu sitter jag i vår nya soffa (har fortfarande inte blivit av med den gamla..buuu) med fötterna på soffbordet. På tv:n går något program om en låt av Army of lovers. Älskar Camilla Henemark! Vill bara sitta under henne och titta på när hon pratar??

8. Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig?
1. Hemma hos mig delar knivarna låda med pepparkaksformar, en kavel, diverse pennor, tejp, ostbestick, ett änglaspel osvosv. Jag är ju en organiserad person som gillar STRUKTUR och ORDNING men i denna låda är det ingen ordning över huvud taget och folk gråter typ när de kommer hem till oss för att våra knivar får lida så mycket.
2. Jag kan nästan alla Ebba Grön-låttexter.
3. Jag…hår dålig fantasi…

9. När vaknade du i dag? Kvart över sju ringde min klocka, och halv åtta gick jag upp.

10. Vilken är din favorithögtid? Julen!! Och min egen födelsedag.

11. Om du fick beskriva en perfekt dag, hur skulle den då vara? Det är sommar, jag vaknar av solen i ansiktet och är utsövd och pigg. Jag träffar kompisar och bubbelskrattar utan egentlig anledning. Jag äter extremgod mat hela dagen igenom. Jag badar i havet. Jag äter middag med Tomas, och sedan dricker jag goda drinkar utomhus och det är inte kallt fast jag har bara ben. Typ så.

12. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Åh utomlands med en massa kompisar, på en strand (i skuggan) och så har jag precis fått en massage och har inte ont någon stans.

13. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Det finns nog ingenstans jag varit som jag inte vill återvända till. Eller jo, det skulle vara att spendera åtta timmar på pekings flygplats. Jag har nog aldrig varit så nerkyld så länge.

14. Hur vill du tillbringa din pension? Lycklig, levande, med stor familj, en massa pengar i madrassen och kanske en liten hund?

15. Vad lyssnar du på just nu?Jag lyssnar nästan allra mest bara på podcasts, och lite konstiga listor som finns på spootify (orkar aldrig komponera egna)

16. Har du någon gång brutit ett ben? Näppe. Jag önskade SÅ att jag skulle bryta något när jag gick i typ trean för alla var ju så himla balla som hade gips som folk fick skriva på..


17. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl?  
Banan, någon form av juice, pasta, bröd, olivolja.

18. Vad är du på för humör just nu? Jag har ont i min kropp så jag är lite deppig.

19. Vilka världsdelar har du varit i? Europa, Amerikat, Asien, Afrika *globetrotter*

20. Snarkar du? Näpp men det tror alla läkare jag går till, och att detta skulle vara anledningen till min trötthet

21. Vilka yrken har du provat på? Barnskötare, resurspersonal, lärare, journalist, redaktionschef, stallpersonal, ridlärare, kolloledare, kovallare på skansen, eventpersonal (alltså dela ut lappar iklädd tokiga kläder), klädaffärsbiträde (hahaha vad säger man?), foajé- och biljettansvarig. Det är nog det.

22. Hur går du helst klädd? I kläder.

23. Vilket stjärntecken är du född i? Firrefisk. Och alltså SOM jag passar in på detta stjärnteckens egenskaper. Kolla bara ”Det som, mer än något annat, kännetecknar fisken är det inre känslolivet. Fisken är en skör varelse som står i nära kontakt med sina känslor. Det rika inre livet gör fisken väldigt mottaglig för andras känslor och åsikter. Den empatiska sidan för fisken till en bra vän och trogen älskare. Tyvärr kan det ibland slå över till ett självutplånande beteende. Fisken kan ibland vara så känslig för andra vilja att anpassningsbarheten går överstyr”
DET DÄR ÄR JU JAG!!

24. Vilket är ditt favoritgodis? Hårt och salt.

25. Vad sa du senast? Yeeeey. Om att Burger and Lobster ska öppna upp i stockholm

26. Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Svenska, foto och drama. Sämst var matte och no. Mvh/ nyutexad lärare i no och matte………………(iofs i svenska också men ändå, orimligt…)
 27. Vilken är din favoritaffär? Monki! Alla dagar i veckan.

28. Vad har du i dina jackfickor? Sl-kort, mobil och nycklar. Resten av mitt krafs har jag i väskan.

35. Vad åt du till frukost? Morotsbröd med olivolja och salt på, hallonjuice och te.


36. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? 
För tio år sedan gick jag min sista termin i gymnasiet. Jag hade det rätt bra vill jag minnas. Jag hade äntligen hittat rätt med vänner och så, och hängde rätt mycket med dessa och var så lycklig över att äntligen vara med människor som också ville vara med mig. Ja annars så bodde jag hemma, var kär i en som hette Johan som sedan krossade mitt hjärta, pluggade rätt mycket och var mycket i stallet. Typ så.

40. Är du blyg? Det är ganska situationsbaserat det.

41. Vad heter du i andra namn? Alfrida Jovanna.

50. Vilka är dina största svagheter? Kanske att jag inte vet mitt eget värde riktigt och att jag har så förbannat svårt att ”välja glädjen”. Men jag är rätt bra ändå på det stora hela.

(ja jag kanske hoppade över en del frågor som jag tyckte var ointressanta, därav de stora sifferhoppen)

5 comments on “Onsdagslista (nej inte en sån där om en vill komma före i kön till valfri klubb)”

  1. Jag har också lidit av extrem trötthet och ont i kroppen. Fick väl egentligen ingen diagnos men har kommit fram till att det troligast var en depression/stress/utbrändhet. Spände mig så mycket i kroppen så fick extrema smärtor i hela kroppen. Hade mest ont i axlar/rygg, började gå hos sjukgymnast och har inte ont längre?? Kombinerade akupunktur och träning och för mig har det fungerat. Kan vara klart värt att gå till en bra sjukgymnast som kan lösa upp spänningar osv, rekommenderar Fysiokliniken på Kungsholmen 🙂 Hoppas du mår bättre snart!

  2. Alltså vaa, jag var också så djävla frusen som jag aldrig vart i hela mitt liv på Pekings flygplats. Mådde så dåligt. Har de alltid så kallt alltså? #nevergoingback.

    • Ja alltså de som jobbade där hade på sig vinterjackor, vantar och mössor??????? Och vi var på väg till värmen och hade bara jeans och en liten tjocktröja…..FY FANKEN vad kall jag var!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *