Bild 2015-04-30 kl. 18.05 #3

Hahahah ops glömde bort att blogga, igen. Det är provocerande svårt att komma in i det igen, när en kommit ut ur det. I alla fall för mig. Men jaja så får det väl också vara.

Idag har jag haft som plan att söka jobb, antalet jobb jag sökt = noll. Antalet andra saker jag gjort = massvis. Jag har städat hemmet, organiserat om i hyllor, planterat lite på balkongen, varit i stan och tittat efter en födelsedagspresent till min syster som fyller 20 (!!!) imorgon, åkt till farsta för att köpa lite mat och vin, okynnesshoppat på Lagerhaus och blommor på torget, städat lite mer hemma osvosvosv. Och nu har vi precis ätit middag tillsammans med Anna, Marcus och Ludde. Anna och Marcus är här för att de ska brygg öl tillsammans med Tomas, som vi ska ha sen till vårt bröllopsdagsfirande. Mysigt valborgande. Jag ska åka till stallet och hoppa häst för att fira in valborg jag.

Angående jobbsökandet känner jag att jag måste få upp någon slags fart här nu, för jag har sökt 6 jobb redan men inte fått ett enda svar :/// Jag är väl också rätt petig med jobben jag söker så jag kan inte bara söka allt som finns ute. Imorgon förmiddag ska jag köra ett jobbsökarrace och scanna av allt som kommit ut nu den senaste tiden.

GLAD valborg alla och hoppas ni får en fin första maj och står på barrikaderna. Jag ska försöka komma ihåg bloggen imorgon.

Puss.

Bild 2015-04-30 kl. 18.06 #2

2 comments on “Ops i did it again”

  1. Åh, jag är också inne i jobbsökande just nu. Fy fän vad trögt det kan vara… Skickar lite pepp till dig och hoppas att det kommer fram! *pepparpepparpepparpepparpeppar*

    Glad första maj! Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *