Eftersom jag är en sådan otrolig vän av ordning (nästan på ett analt sätt) har jag försökt styra upp det här lilla kontoret till ordningsamhet deluxe. Jag blir lätt stressad så att ordna upp kalendrar, detaljer och viktiga grejjer är för mig otroligt lugnande och nästan meditativt. Skåda resultatet

Liten översikt över veckorna. Vem är här när, och vad gör vem när? Bra info att veta helt enkelt.

 

Otroligt detaljerade sidplaner (som för övrigt inte stämmer, så det måste jag fixa nuuuu)

Har kommit på att man kan skriva ut iCal:en från dattisen så det har jag gjort för att hålla koll på viktiga datum och grejjer..

Här är en liten sneakpeak från Isabellas nystädade rum. Jag fick ett ryck imorse och började städa där inne?

Andra saker jag gör för att hålla min stressnivå på den bra sidan är att jag försöker att inte strunta i mina ridningar, bada badkar länge och tumla omkring som en val, sitta på ballekongen så fort det är sol och vända huvudet mot strålarna och blunda sådär lökigt, lyssnar på dokumentärer när jag är på väg till och från jobbet, försöker umgås med folk som får mig att må bra….osvosvosv.

Nu ska jag bara försöka styra upp resten av kontoret också….kommer smyga mig in till de andra redaktionerna med mina långa fingrar och försöka smygrensa bland deras papper och pinaler utan att det märks……….hehhehe lillsmygarn……..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *