När jag tog denna bild:

Bild 2014-09-24 kl. 14.35 #4

…för att visa vår nya fiskplansch (visst är den fin köpt i new york mjooodå serrni) så kom jag på att jag kanske inte visat mitt nya hår riktigt för er. Eller alltså det är ju samma gamla hår, men med en ny längd. SÅ här kommer en orgie i yrsas frippa!!! Håll i er.

Här är frippan lite som vanligt. Men under rätt kontrollerade former pga smutsigt hår. Annars brukar det vilja stick iväg lite mer åt alla olika håll. Älskar att ha lite smutsigt hår!

Bild 2014-09-24 kl. 14.35 #8

Ja det är ju kortare minst sagt, och luggen är tillbaka för att stanna ett tag denna gång (sluta vela Yrsa!!!). Jag tycker att det är fint med lugg och med såhär kort lugg är det också lättare att få till en härlig voluminös frippy….

Bild 2014-09-24 kl. 14.36 #5

Eller att se ut som Yrsa 9 år som klädde ut sig till troll…Bild 2014-09-24 kl. 14.37 #3

När jag har såhär kort hår går det inte riktigt att sätta upp i en hög tofs på skann för då får jag en ofrivillig hockeyfrippa på köpet. Lite hår som hänger ner tycker jag är fint, det ser *bUsIgT* ut, men en hel ponnysvans som hhänger ner där? NÄÄÄÄÄÄEEBild 2014-09-24 kl. 14.38 #3

Men om jag sätter upp hela håret i en och samma tofs då?! HAHHAHAHHHAHAH då får jag en högst osmickrande tunn lugg som hänger ner i små slingor i pannan min. Tur att jag har många svettband jag kan skjuta upp stråna med! Bild 2014-09-24 kl. 14.39
Jahapp där var det slut. Trots min raljerande ton angående uppsättningarna så gillar jag min frippis, men inte så mycket när den är nytvättad och det är fuktigt ute för då blir håret bara som en stor boll runt huvudet. Men som tur är tvättar jag bara håret en gång i veckan så det är bara fredagar jag är ful i håret på =)=)=)=)=) Om det inte är regnigt så håret blir alldeles blött dvs. Då kan det vara fult alla dagar i veckan :D:D:D::D:D::D

4 comments on “Orgie i mitt nya klipp”

  1. Hej, kan inte du berätta hur du lyckas hålla ditt hår fräscht i en vecka? Mitt hår måste tvättas varannan dag, såå jobbiigggt. Hatar det.

  2. Hahahaha dör… Och så himla fascinerande hur du kan göra så mycket olika saker med ditt hår?? Jag har rätt kort hår så kanske kan se ut på typ två olika sätt.
    På tal om ingenting, kommer ni plita ihop nån podcast nån tid framöver? Har snart lyssnat klart på alla som redan finns såattehhh… 🙂

    • Heheh mitt hårs rörlighet och formbarhet är min största gåva här i livet ::D:D:D Och ja vi kommer absolut spela in en poddi! Inte just nu tyvärr för vi har lite svårt att få ihop våra scheman, men snartt snartt håll ut. Vi hade tänkt publicera en typ nu egentligen men det blev inte så, ikväll kommer en film som förklarar varför. Kul att du gillar dom!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *