Ojojoj. Tänk att ni nu ska få lyssna på ett avsnitt som det verkar som om världen inte ville skulle bli av. Jag kommer förklara det här i podden också, men jag tänkte ta det en gång till för säkerhets skull.

På grund av strul med ljudet blev nästan hela avsnittet inspelat med fel mikrofon, alltså den i datorn och inte den externa som ger oss vårt normala fina ljud. En dator som dessutom stod bakom oss och därför mest plockade in ljudet från dess fläkt.

Jag bestämde mig trots det för att det var bättre att ni fick ett avsnitt med dåligt ljud (trots att det alltså är otroligt dåligt vid vissa tillfällen) än inget alls denna vecka. För vi har kul!

När jag klippt klart avsnittet i söndagskväll insåg jag däremot att jag på något vis lyckats klippa bort början av det. Alltså det enda som hade bra ljud. När jag surat och hatat mig själv och gnällt ett tag kom Yrsa med en idé. En idé som nog inte hade funkat i någon annan pod än vår, och för att få veta vad det var för idé så måste ni lyssna!

Om ni lyssnar får ni dessutom en överraskning, ni får höra när de pratar om oss i podden AMK Morgon och ni får en fantastisk avslutningslåt! Förutom det blir det snack om aktualiteter och en och annan ordvits.

Jag hoppas verkligen ni orkar lyssna, kanske i ett tyst rum för er själva, med hörlurar, så ni hör allt. Jag lovar att göra allt jag kan för att ni aldrig ska behöva uppleva ett så här uselt ljud i vår podcast igen.

Play

2 comments on “Överraskningspodden”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *