Idag har jag fått en mycket välbehövlig paus från hemmet och livet med Märtan och lillen. Först var jag ju hos en fysioterapeut (skrev kanske sjukgymnast förut men vad jag förstår har det ändrats till fysioterapeut?) och kollade igenom min kropp. Min magmuskeldelning har gått tillbaka helt (tjohoooo), jag fick klartecken att rida igen (förra veckan red jag lite fuskigt utan att ha fått ett go) och jag fick en massa övningar jag ska göra för att stärka upp och sträcka ut. Hon som jag gick till var specialiserad på kvinnokroppen under och efter förlossning, så HIMLA bra att ha ngn som har spetskompetens inom detta område. Hon hette Mia och är på dalens rehab (tror jag det hette) om ngn är i samma sits som jag. Nu ska jag bara se till att göra övningarna. Har ju en tendens att ”glömma” sånt :——-))))) men jag vill vill vill ju bli stark och få bort det onda! 

Sen efter en liten paus hemma åkte jag tunnelbanan och pendeltåget till en liten stuga på en tomt och var med i en podcast. Det var svårt för jag tycker att jag är alldeles för snackig och har svårt att hålla tråden, men det blir säkert bra ändå tror jag. Ni får fri lejd att gissa vilken pod och så hojtar jag till när den kommer upp! Jag saknar verkligen våra poddar alltså, det är så terapeutiskt at sitta och prata en timma utan att fippla med mobilen och liknande. Nu är jag hemma igen men ska ju snart iväg igen, och denna gång till stallet och rida. En sån bra pausdag och skönt att få vara lite mig själv bara. Det behövs efter en kämpig vecka. 

Eftersom jag är en sån bloggare in i ryggmärgen så har jag såklart dokumenterat dagen till er……………….eheheh. Detta är den enda bild jag tagit….

:—–))))) kan tilläggas att bilden togs av misstag. True blogger since 86.

6 comments on “På äventyr ”

  1. Hehe jag hoppade upp i sadeln fem veckor efter snitt… Men lyssnade på kroppen och det har gått bra 🙂 ridit sex gånger i veckan sen dess! Bästa träningen för en med spädis, frisk luft, lugn utomhus och fysisk aktivitet som är kul. Födde 1 mån innan dig 😀

    • Ja bara man lyssnar på kroppen så! Avis jag är på dig som får rida så himla mycket, jag får hålla mig till en liten gång i veckan jag ://

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *