Hur ballt är det inte att jag under hela gårdagen var borta från jobbet på kurs?!?! Och haft en vikarie?? Känns som att en milstolpe är nådd, nu kan jag dö lycklig. 

Kursen var i Spånga och handlade om att lära sig hantera en NTA-låda tillsammans med elever, och det var precis som att gå på universitet igen. Till och med så hade jag min gamla studiekompis Julia bredvid mig som också var anmäld till samma kurs. Hela dagen var en flashback. Det var en väldigt köttig dag, men himla bra och jag känner mig peppad att hålla på med kemiförsök med eleverna!

   
Mmmmm inspirerande frukost…….mmmm

 
Vi ägnade hela dagen åt att försöka lista ut vilka fem olika vita pulver var genom en massa olika experiment.

   
   
Och här gjorde jag bus och blandade alla pulver med rödkålssaft för att se vad som hände. Det bubblade och blev olika fina färger och jag är mycket nöjd med mitt bus. 

Kul med kurs! Nu är jag peppad på ännu fler kurser.

3 comments on “På kurs…”

  1. Hej! Kul att du trivs på nya jobbet. Jag minns för någon vecka sen när du frågade om det är värt att köpa ett solsystem till klassrummet eftersom det såg så tråkigt ut, and I agree. Men! Jag minns på lågstadiet så gjorde min klass ett solsystem som vi hängde upp i taket! Jag minns inte riktigt hur vi gjorda men jag tror att vi blåste upp ballonger till de större planeterna och sedan klistrade på tidningspapper med tapetklister och några veckor senare målade vi planeterna. Jag minns det som att det var roligt! det kanske är ett jättestort projekt nu när jag tänker efter men det är en ide i alla fall!
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *