Hallej!

Bild 2014-11-05 kl. 09.58

Här sitter jag med mina pojkaxlar och har intagit Yrsas pluggplats. Igår bad jag en av mina kollegor att massera mig och han informerade mig om att jag inte har några muskler i axlarna. Alls. Men det visste jag ju redan för det har en naprapat sagt till mig en gång. Hen tog tag i min arm och drog den neråt och sade ”Här, känn! Du kan peta rakt in mellan benen här”. Och så tog hen min hand och lät mig peta in till benen i min axelled. Blä.

Hur som helst. Här sitter jag och lyssnar på mjukhård musik och försöker få ur mig ord. Jag ska nämligen avslöja en hemlis nu, för jag känner att jag behöver det.

Typ de senaste två åren har jag skrivit på en bok. Det har tagit så lång tid för i vissa perioder har jag inte skrivit alls och ibland bara nån sida då och då. Sjukt dålig disciplin. Jag hade också extremt svårt att komma igång tills jag bara sa till mig själv att det inte ens behöver vara välskrivet utan det behövde bara vara en historia, och så fixar jag till det när jag är klar. Och så lyckades jag då äntligen komma igång och nu är jag halvvägs! Jag har 59 och en halv sida skriven… eller faktiskt 58 och en halv för det är ett titelblad först. Men skit samma! Jag har 139 200 tecken, 26 373 ord och 58,5 sidor av MIN bok. MIN!

Jag skulle vilja att det inte tar två år till att slutföra den, utan snarare ett halvår, så kanske vill ni vara med och peppa mig? Så om det till slut blir något av den så kanske ni kan få lite förhandsglimtar och sånt här? Så ibland då och då kanske ni kan skriva ”Hur går det med boken?” eller ”När får vi läsa något!?!?”

Jag utsatte mig själv för en liknande sak när jag ville byta bana och jobba med copywriting. Då startade jag en blogg för att alla skulle veta att det var det jag ville syssla med så att jag inte skulle kunna hitta på några ursäkter för mig själv. Och nu är det ju precis det jag jobbar med i viss mån, även om det glidit över mer till kampanjhantering.

Okej, nu måste jag sluta blogga, lufttrumma lite till musiken och sen ska jag spy ur mig bokord!

Bild 2014-11-05 kl. 09.58 #2

18 comments on “På pluggplatsen”

    • Ja, jag såg det i Sandra Beijers blogg! Jag är dock alldeles för fragil i mitt författande för att dela med mig på det sättet. Det är liksom bara Yrsa som känt till att jag skriver tidigare 🙂

      • Ah, men tror inte en behöver visa vad som skrivs, och du kan ju alltid köra med ett c00lt alias! Jag var på väg och vara med men insåg att jag inte skulle ha tid att lägga ner det tyvärr… Men det jag såg var att en har som en ruta att fylla i antal ord, så den uppdaterar en bara varje dag typ! Men hursom, hejaheja!! Så himla kul och skriva!

    • Tack! Ja alltså nån form av känsla av mig kommer det ju vara i boken men… ja jag kan inte säga så mycket just nu vad den handlar om! iiiiiiiiii!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *