20140714-170610-61570222.jpg

Nääääääääää trodde ni det eller?!?! Till Farsta i bil?! Moahahaha det tar typ 10 min att gå, fett latmaskigt att ta bilen. Nä det blev inget Farsta av idag, istället är vi på väg till Falun. Varför tar vi en liten spontanare till Falun kanske ni frågar er då. Jo sörrni det är för att hämta upp min systra som legat inlagd på sjukhuset där i några dagar och som är för svag för att sätta sig på ett tåg hem. Så vi ska bara åka upp dit nu och sedan hem igen. För att fördriva tiden i bilen sjunger jag högt och så får Tomas säga om jag sjunger i rätt tonart. Sämre sätt kan en ju tillbringa sin eftermiddag/kväll på. Och så får jag ta hand om min stackars syster också och se till att hon kommer hem ordentligt.

Det enda jag gjort idag förutom detta nu är att rensa i mina garderober. Och när jag säger det enda menar jag det jag sysslat med från morgonen tills typ nu. Fy sjutton vad mycket kläder jag har som jag inte använder!?! Det är mycket jag liksom sparat på för att kunna ha ”när jag blir smalare”. Ja och kan ju säga som så att dessa kläder legat orörda i garderoben några år. Och de ger ju bara ångest så nu ryker de (de flesta iaf, några saker har ju lite affektionsvärde så de sparar jag). Tre blåa Ikeasäckar har jag rensat ut och imorgon ska jag ge mig in på pyamaser, träningskläder och underkläder. Det känns så härligt att få lite luft i garderoben igen!!

Här är klädhögen på sängen innan jag började rensandet…

20140714-172001-62401293.jpg

Nu ska jag fortsätta sjunga högt. Toodels.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *