Jag slog på stort idag och både klädde på mig den nya kjolen och sminka ansiktet lite! Wow alltså. Pyjamas/mjukiszombien har left the building (tills jag kommer hem igen, då blir det mjukiskostymen på igen såklart). Jag hade ju mycket väl kunnat åka i bara mjukisar eftersom jag bara ska till läkaren och sen hem igen, men jag kände att jag behövde komma ut ur min bubbla. 

Jag har inte träffat denna läkare innan, jag ska bara till henne för att min vanliga är sjuk, så jag är lite nervös. Tänk om hon liksom inte skulle förlänga min sjukskrivning? Eller säga att jag ändå kanske ska testa 50%. Jag tror verkligen inte det och så som det är nu är det ju en ren omöjlighet för mig att ens kunna åka till jobbet utan smärta, men eftersom jag är en orosperson så är det svårt att slå oron ifrån mig. Men jaja det blir säkert bra. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *