HEJ små korvisar!!! Wzup osv? Jag är i detta nu på väg hem från landet och den mobila täckningens svarta hål. Det har varit både skönt och enerverande att inte kunna uppdatera diverse www-sidor och appar hela tiden. Men nu är jag i alla fall på morgonbåten på väg hem mot stan igen och det lilla 3G:t är tillbaka.

Klockan 06.50 gick båten från norrsund och så tidigt har jag inte varit uppe på himla länge, så det var minst sagt kämpigt att masa sig upp ur sängen (något som också kan ha inverkat i denna trötthet är det där gräsmattediscot jag och mina småbröder hade igår på sena kvällen..). Nu är det dock härligt att sitta på en ganska tom båt på väg in till stan och se en stilla skärgård vakna till liv. Solen värmer mina små ben och vinden ger mitt plattade hår en volym i klass med ett lejons man ::) tihi.

20140724-082613-30373143.jpg

20140724-082614-30374602.jpg

20140724-082611-30371877.jpg

Va…? Vill ni se en bild på lejonmanen också? Okej då!! *tar alla möjligheter till selfies*

20140724-082951-30591463.jpg

Jag har haft två finfina dygn på landet och jag skulle gärna stannat längre om det inte vore för min saknad efter katterna och Tomas, men framförallt om det inte vore för vår annalkande resa till amerikat!! Vi åker ju för tusan över Atlanten till främmande marker om mindre än en vecka?!?! Jag måste givetsvis förbereda detta på många olika sätt. Exempelvis måste jag öva på min engelska (som jag gör genom att läsa Harry Potter på engelska), packa min väska, tvätta kläder innan jag packar ner dem i väskan, förbereda mig mentalt inför flygningen med att andas i fyrkant och tänka på alla toppmodeller som i princip bor i luften, bläddra bland mina dollarsedlar, kolla upp saker som jag vill skriva upp på vår todo-lista osvosvosv. Ja ni hör ju. Detta är en girl with a späckad agenda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *