Bild 2014-07-29 kl. 19.48 #4

Jag proklamerade glatt och högljutt för Tomas igår att jag skulle minsann packa klart min väska under kvällen (alltså gårdagens) så att det var klappat och klartt och jag skulle slippa stressen…….eeehhhhh. Ja det gick ju inte bra alls, för i detta nu har jag precis påbörjat packningen. Och det är ju på gränsen till omöjligt? Jag har aldrig varit borta på en semesterresa så länge som en månad, och har inga begränsningar eller spärrar när jag öser ut kläder jag känner att jag MÅSTE ha med mig ur garderoben. Men allt ska ändå ner i en liten väska som på tillbakavägen ska kunna tas som handbagage, så det är inte en stor väska direkt. Men jag kan ju inte välja bort saker! Gud jag hatar att packa. Dessutom har jag svårt att liksom se framför mig vilka slags kläder jag kommer vilja ha på mig, ska jag ha med någon långbyxa? Tjocktröja? Hur många skor är rimligt? Regnjacka?

GGGllööööbjajjakjofihiurtreyeyueugrgj<hasgjahghaiiiueyucmxmnbxzljohsatttttttttttt

2 comments on “Packning pågår”

  1. Ett tips är att tänka på att det är rätt hög luftfuktighet här, så när det är varmt är det riktigt varmt (och när det är kallt är det riktigt kallt) så det jag har tyckt funkat bäst är att tänka på att klä sig i flera lager, gärna med relativt tunna plagg och sedan någon bra (vind)jacka utifall att. Regnet kommer i rejäla skurar så är man ute i det hjälper för det mesta varken regnjacka eller paraply helt ändå. Eftersom vi är på samma breddgrad som Italien är solen ofta stark, så tunna skjortor att tänka axlarna med är bra att ha. Jag älskar min solfjäder som är underbar under heta vindstilla sommardagar, och solglasögon är såklart ovärderligt att ha. Hittills denna sommar har jag nog burit långbyxor på ett ungefär fem gånger, och tjocktröja kanske tre, så om du som jag inte alltför lätt fryser om benen räcker ett par jeans långt! En tunn fleecetröja är vad jag brukar ta med mig när jag reser, och jag skulle tro att ni nog har det kallare på själva flygresan än i NYC så en tjocktröja kan nog komma till användning av den anledningen. Det brukar finnas laundromats lite överallt så ni kan nog tvätta utan problem när ni är här, men ett tips jag fått dom jag försöker följa även när jag flyttat utomlands är att ha tillräckligt med kläder för två veckor (då man såklart man bära några plagg flera gånger). Då slipper man tvätta stup i kvarten men klarar sig ändå utan en överfull väska. Ett sista tips: glöm inte att ta med en adapter för era laddare om ni kan (min erfarenhet är att de ofta är dyrare att köpa här), allt elektroniskt klarar för det mesta den annorlunda volt- och strömstyrkan här, men plattänger och liknande gott det inte alltid så kolla upp det i förväg så ni slipper packa saker ni inte kan använda. Ha det toppen i NYC!

    • Solfjäder, så himla bra tips!! Det måste vi köpa asap. Och sådana där tvättomater har vi sett här i närheten så det ska vi försöka våga oss på…heheh. Bor du i ny/är här nu?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *