Det här är ett öppet brev till Pågen och det handlar om deras värdelösa korvbröd.

För att vi ska vara på samma bana här börjar vi med en bild. Detta för att jämföra skillnaden på tjockleken på de olika delarna (vi kan kalla det stjärthalvorna) av Pågens korvbröd.

20121030-203755.jpg

Så, vad är då mitt problem med detta? Jo, hör nu på go’ vänner så ska jag för er berätta…

Jag har den senaste månaden köpt två paket med korvbröd. Båda gångerna köpte jag Pågens korvbröd, helt enkelt för att det var det enda som fanns i min närmsta butik. I båda påsarna har korvbröden sett ut så här. Alla korvbröd. Det här medför flera saker. Dels så går det inte att balansera korvarna på en tallrik, utan de lägger sig direkt på sida och så kladdar senap och ketchup ut sig över hela tallriken. Men det är inte det värsta!

Det som stör mig mest är att den tunna lilla fladdriga delen till höger på bilden LOSSNAR FÖR ATT DEN ÄR SÅ JÄVLA TUNN OCH BRÖDET ÄR SÅ JÄVLA TORRT! Om jag vill ha två separata brödhalvor på varsin sida om min korv så kan jag köpa formbröd. Det är åtminstone gott att rosta också.

Så, Pågen, sluta kalla detta mög för korvbröd. Ett korvbröd ska man kunna lägga en korv i utan att det går sönder. Ni kan kanske kalla det för penisformade lättförstörda torrbröd istället?

Jag tycker det är ganska catchy!

3 comments on “Pågens bajskorvbröd”

  1. Hej Tomas,
    Det var tråkigt att höra att du inte är nöjd med våra korvbröd. Det ser ut som om du råkat ut för felskivade korvbröd, vilket vi verkligen beklagar. Vi vill gärna kompensera dig, hör av dig till konsumentforum@pagen.se så skickar vi dig produktcheckar.

    Vänliga hälsningar

    Boel Lagerwall
    Kommunikationschef på Pågen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *