DSC00025 DSC00027

MMMMmmMMmMMmmMMMMUMS bästa sättet att starta en lördag. Pannkaksfrukost i soffan med alla veckans missade paradise hotel på tv:n. Mindre bra att jag fick något slags jätteblodsockerfall under stekningen. Det var nog för att jag inte ville äta något innan pannkakorna, och det brukar inte vara några problem men nu med två inneboende i min kropp verkar det inte fungera att invänta näringen. Men tur då att Tomas kunde ta över stekandet och jag kunde lägga mig i soffan och knapra lite på skorpa och dricka citrondricka.

Mina bästa pannkakskombinationer är 1. sylt och socker (japp både och så att det blir extra crunch), 2. citron och socker och 3. smör kanel och socker. Hehhe ser ni något samband mellan dessa kombinationer :—–))))))) mvh sockergrisen.

MEN VET NI VAD SOM KOMMER IDAG DÅ??!!?!? Jag tänkte försöka författa mitt första veckoinlägg, alltså vilken vecka jag är i och saker om det. OCH så ska jag försöka fota mig själv och min kroppshydda. Spännande va. Då blir det preggoblogg 4 realz. Annars ska jag bara ta det lugnt hemma idag, kanske ta någon liten promenad i solen. Men verkligen inget stort. Jag har lite bakslag på mitt illamående tyvärr så jag mår inte superbra. Sen ikväll ska jag på middag hemma hos min mammis <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *