Även om det är svårt att tro så är även jag (Tomas) en del av bloggen fortfarande. Den senaste tiden har ju podden varit mitt enda egentliga bidrag, så i och med pausen blev det väldigt dött. Jag tror jag nämnt det förut, men jag känner inte att jag har så mycket att bidra med just nu. Mina dagar ser i allmänhet ut så här:

6.45 ringer klockan
7.04 slutar jag snooza och tittar med ett öga på vad som hänt på mobilen sedan jag lagt mig
7.20 kliver jag upp och gör mig klar för jobbet
7.50 – 8.20 går jag hemifrån

Sen jobbar jag hela dagen, kommer hem, plockar lite och eventuellt lagar mat/värmer mat/äter det Yrsa orkat laga. Efter det blir det några timmar med tv-serier och så masserar jag troligtvis Yrsa lite.

Sen går jag och lägger mig supertidigt! Förutom på tisdagkvällar och helger. Då sitter jag uppe och spelar tv-spel. Också totalt ointressant.

Jag tänker att mitt bidrag till bloggen kanske ökar i och med födseln av kultingarna, så vi får se.

Hur som helst.

Jag har funderat mycket på det här med att bli pappa, och i och med mitt ivriga tv-tittande har jag lyckats hitta några favoritfadersgestalter. Därför kommer häääääääääär ”Tomas fem gubar han inspireras av i sitt faderskap”!

Utan inbördes ordning!

1. Sandy Cohen
Hjärta, hjärna och en lättsam inställning till livet! Bra ögonbryn också och jag har märkt att mina ögonbrynshår har börjat bli längre och längre.

 

2. Phil Dunhy
Jag ääääälskar Phil! Det finns inte ett uns av ondska i den jäveln. Jag kan se framför mig hur jag kommer tro att jag är down med kidsen men helt lost. Det kommer bli härligt det.

3. Pappan från Easy A
Jag blev typ kär i båda föräldrarna från Easy A när jag såg den. Jag vill känna att jag är en sån förälder som mina barn kan komma till med vad som helst. Att jag ska vara en förälder, men också en vän. Säkert en svår balansgång, men vem fan har sagt att allt ska vara så lätt?


4. Ron Swanson
Även om jag aldrig kommer bli lika händig eller grinig som Ron så är han en fantastisk fadersfigur för de andra i Parks & Rec. Han kan låtsas inte bry sig hur mycket han vill, men innerst inne är han en gosig björn.5. Ryan Gosling
Alltså han var en ganska instabil person i the Place Beyond the Pines, men ingen, jag säger INGEN, är lika snygg när hen håller i en bebis. (Obs, ni behöver bara se bebisdelen i början om ni tycker det är tröttsamt att titta på Baby Goose, men vem fan tycker det?!)

Ja, där har ni dem. Jag tror det kan bli ganska bra det här. Japp.

3 comments on “Pappa-förebilder”

  1. Älskar Phil Dunphy! Älskar dessutom att min sambo älskar honom och jag hoppas att han i framtiden har honom som pappa-idol. Lycka till med grynen 🙂

  2. Ligger lite efter med lyssningen på podden men jag har i alla fall börjat lyssna ikapp och låg och halvsov till första delen av årskrönikan när jag hör något som låter väldigt bekant. Tack så mycket för shoutouten och att du kallade dina spermier för små gosrabarber känns väldigt smickrande. ✌️Ni gjorde min dag.
    Puss och kram
    Gosrabarb

    ps. Ludde har följt mig på instagram länge, kul att han hade koll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *