En av mina största guilty pleasures är skräp-tv. Att se folk jag aldrig skulle umgås med (jättar med tribaltatueringar, barbies med tramp stamps och allmänt bonniga människor) dumma runt i tv finner jag fenomenalt underhållande. Jag skulle dessutom vilja påstå att det finns olika typer av skräp-tv. Det finns sådana program som Färjan, Hollywoodfruar och Ullared som är roliga en säsong, men som inte håller i längden, och så finns det de som funkar år efter år.

Paradise Hotel Danmark är ett sådant program och det är för tillfället dagens höjdpunkt då tv6 lägger upp ett nytt avsnitt klockan 18.00 varje kväll på tv6 play.

”Varför den danska upplagan och inte den svenska?” frågar ni er då med en förvirrad min. För att svenska Paradise Hotel är ljusår efter danska i både trashighet och intrigmakeri. De är nämligen både lömska och extremt kåta, våra sluddrande grannar i syd. Det resulterar i att de lindar in sig i stora nät av lögner och svek och allt sånt som gör program av den här sorten så otroligt bra.

Missförstå mig rätt, jag älskar svenska Paradise Hotel också. Förra säsongen fanns det dessutom en vettig människa med i programmet (Cimon) och det ger en fin dynamik till gruppen. Att Alex Schulman är programledare för årets program är också något jag ser fram emot väldigt mycket.

Men nu är det danskarna som gäller och innan ni klickar er in på tv6 play vill jag bjuda på en liten spoiler, så ni som inte vill veta kan sluta läsa nu.

Håll ett öga på Peter. En svinig men söt kille som charmar alla tjejer på hotellet och som kommer undan med allt när han blinkar med sina ögon och ler sitt charmiga leende. Han är, sitt beteende till trots (eller kanske just därför), min absoluta favorit och det blir bara bättre och bättre ju längre serien fortlöper!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *