Det blev ingen biodejt för oss igår. Så himla deppigt. Vi satt där vid bion och väntade i säkert tjugo minuter, och så skulle vi bara gå och köpa popcorn och sen gå in i salongen. Då ser jag en liten liten a4-lapp där det står något om Hunger games, jag tittar lite noggrannare och ser att på den lilla lappen står det att föreställningen vi ska gå på är inställd pga vattenläcka. Buuhuuuu. Vi gick fram till kassan och fick veta att alla föreställningar i den salongen är inställda i flera veckor framöver för det har blivit en omfattande vattenläcka just där. Så HIMLA HIMLA TRÅÅÅÅÅKIGT. Vi var ju så pepp!! Men vi fick i alla fall bra kompensation, med nya biljetter till en föreställning OCH pengarna tillbaka.

Så då åkte vi hemåt istället och tittade klart på de andra Hunger games-filmerna. Ändå bra i det dåliga så att vi (eller ja..jag) hann se klart. Men en annan sak som var tjosanhejsanroligt igår var denna statistik:

50% tjohotjoho! Den här halvan har gått väldigt snabbt samtidigt som den har gått extreeeemt långsamt. Det blir spännande att se hur nästa halva blir. Men som sagt, det är ju inte riktigt en riktig siffra för oss eftersom bf inte kommer bli det datum som står i appen utan innan. Men det känns ändå bra att vara lite efter, för då känns det som att väntan blir lite kortare.

Jag firar de 50% med en lite matigare pannkaka till lunch idag. Den är gjord på keso, ägg, fiberhusk, salt och lite smör. Och så har jag haft i psylliumfrön som jag läst ska vara väldigt bra för farten på magen. Och så skivad pannkaka och honung på. Den låter kanske inte så mycket för världen men den är verkligen god.

2 comments on “Paret skulle bara köpa popcorn innan bion – ni kan aldrig ana vad som hände sen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *