Goder afton i denna saaaaal!

Ni funderar kanske på hur vi hade det i går kväll?

Jo serru, först mötte vi upp ett litet litet gäng på Matkonsulatet där vi åt en supermumsig middag.

(null)

När hon som serverade oss skulle berätta lite om maträtterna utbrast hon helt plötsligt, liksom i en mening om mat, ”…och ni är jättelika” till Yrsa och Vilda. Och ja, det hade hon ju helt rätt i.

(null)

När vi fyllt våra magar åkte vi till Tranan och mötte upp resten av partygänget. Jag lyckades fånga Marcus och Anna i en väldigt Norénsk bild.

(null)

Jag och Yrsa försökte oss på något liknande men hittade inte riktigt rätt stämning.

(null)

Så vi pussades istället. When in doubt, kiss!

(null)

(null)

Yrsa har så pyssliga och roliga kompisar. Den här hade Katinka gjort som liksom ett presentkort. Arnebollarna fick hon av Anna.

(null)

När klockan slog någta minuter i halv tolv bar det av till K Karaoke.

(null)

(null)

Där var det nästan omöjligt att få en skarp bild pga så kul och dansant!

(null)

(null)

(null)

(null)

VI har så många fina vänner, ujuj vad jag tycker om dem!

(null)

(null)

(null)

Vi avslutade så klart med Halo. Den som inte avslutar allt som ska avslutas med Halo borde inte få avsluta saker. Det är ett som är säkert.

(null)

4 comments on “Parrrrty”

  1. Hehe… Ni var på Matkonsulatet, inte matkultur… Jag jobbar där…synd att jag missade er igår, annars hare ni fått känna er som riktiga kändisar när jag kände igen er.

    • Men vad konstigt, jag upptäckte själv att jag skrev fel så jag justerade det långt innan du kommenterade. VAD ÄR DET HÄR FÖR HÄXKONST!?!? Men ja, det är klart att vi var på Matkonsulatet 🙂 Vi ses nästa gång istället!

    • Hej Anna. De flesta kommer från en affär som heter typ slöjddetaljer (??) eller liknande som ligger vid Åhléns inne i stan. Den ligger på en tvärgata till Drottninggatan..hehe så oklar. Ska försöka googla upp! Har köpt en massa pärlor i en stor påse, som egentligen ör till för scrapbooking tror jag. Det finns också mindre kartor med pärlor på panduro! Och på en affär som heter material som ligger på folkungagatan. Vill en ha lite mer små och snykka pärlor finns det i massa olika färger på make up store, men de är rätt dyra… Hoppas du hittar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *