Jag var lite orolig för om jag skulle palla hela kvällen på Popaganda igår eftersom jag tidigare under dagen i stort sett somnat stående. När jag kom dit, fick en öl och lite mat, och träffade Erik och Nil piggnade jag dock till, även om hjärnan fortsatte vara mer eller mindre grötig.

IMG_5464.JPG

Erik flyttade ju till London för en massa år sedan. Sju kanske? Men nu har han och Nil flyttat hit igen och det är så jävla härligt!

När First Aid Kit spelade hade vi en bra plats vid barområdet. Där kom också en av er och petade lite på mig och sade att hon tyckte mycket om bloggen! Och jag tror att min grötiga hjärna fick fram något i stil med ”tack så mycket, vad snällt av dig!” och sedan tummade vi varandra. Så förlåt för att jag troligtvis gjorde ett förvirrat intryck, men det var eftersom jag inte sovit på mer än ett dygn. Det är så jävla kul de gånger ni kommer fram så att vi får se att det faktiskt är riktiga människor som läser bloggen. Fortsätt med det tack!

IMG_5462.JPG

Efter First Aid Kit tyckte Erik och Nil att vi skulle se Kindness. Jag hade ingen aning om vad det var, och jag hade nog inte ansträngt mig för att se dem annars, men jag är glad att de tog med mig dit. Det var en sjukt bra show med härlig, lekfull stämning och dans!

IMG_5477.JPG

Här kastar han alltså en trumpinne så den träffar cymbalen längst till vänster. De kändes som ett gäng kompisar som bara lattjade runt och fjantade sig. Fantastisk liveshow!

IMG_5481.JPG

Sedan var det dags för kvällens huvudakt, Veronica Maggio, och jag tyckte det var en jättebra spelning. Så bra att jag under ”Låtsas som det regnar” plötsligt fällde några tårar. Jag vet inte om det berodde på att jag var jetlaggad, sorgsen över att sommaren är slut och friheten i att ha helt oplanerade dagar med den, eller om jag kanske bara helt enkelt var lite bölig. Den låten får mig däremot lite tjock i halsen jämt, så det var kanske inte så konstigt.

IMG_5511.JPG

Sen grät jag lite till till nån låt som jag inte minns och till ”Snälla bli min”. Gråtfest hos Tomas helt enkelt!

IMG_5518.JPG

Sommarens sista festival avslutades som den bör med konfetti, så klart.

IMG_5508.JPG

Idag ska jag mysa i soffan hela dagen med Kinapuffar och Troccadero, för fy fan vad jag har saknat det i New York!

I morgon är det dags att börja jobba igen. Jag antar att jag får låtsas som det regnar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *