Alltså nu har jag gått i skolan två dagar men eftersom mycket tid har gått åt till att gå på lektion, ta sig från lektion hem till mamma, skriva ut papper hos mamma, laga mat, träna, sova, försöka få tag i böcker, gå på frukostevent (okej inte helt nödvändig aktivitet men lite kul ska en väl få ha?!), prata med Fi:are i valstuga, leta ännu mer böcker (hittade fyra av nio begagnade idag och betalade 1000 spänn för det åh vad jag ÄLSKAR ATT BETALA ORIMLIGT MYCKET PENGAR FÖR SAKER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), ta mig till och från universitetet osv så är jag redan efter. För er som tappade bort er i den där långa meningen så är summan av kardemumman att jag har gått två dagar i skolan och ännu inte läst ett ord och är alltså efter i planeringen. TJOHO!!!! Det blir ju alltid såhär tamejfan. Allttid tänker jag att jag ska vara i god tid den här gången, och vara sådär Hermione-duktig. Men icke.

Ja men då för att försöka reda ut de två olika lektionsplaneringarna (?) och deras minst sagt förvirrande besked om olika texter och böcker som ska läsas och uppgifter som ska göras så satte jag mig för att skriva ner en liten att göra-lista sådär som jag älskar. Älskar att känna kontroll och att få en översikt. Japp men icke trodde jag att listan skulle bli tre sidor lång!?!? Vad är det för orimligt egentilgen??? Och det ska lämnas in en sjuhelvetes massa uppgifter, det är flera stycken litteraturseminarier, två examinationsuppgifter och så andra obligatoriska saker såsom lite praktik och lägerskola över två dagar.

EHHEHEHHHEHHEHHHEHHEHEHHEHE blev ICKE lugn av att konstruera denna lista kan jag tala om för er.

Bild 2014-09-02 kl. 17.03

Däremot var det väl ändå lite bra att jag gjorde det för då upptäckte jag att jag ska göra en uppgift inför imorgon som jag inte alls börjat på ännu. Tur i oturen då. Så den måste jag SKYYNNNDDDDAAA mig att göra nu för snart ska jag möta upp Tomas, Anna, Marcus och Amanda (namedropping deluxe) för att äta middag på Ljunggrens och sedan gå på någon förhandsvisning av en skräckfilm. En skulle ju kunna tänka sig att alla biobesökare bara skulle kunna komma hem hit annars och kolla på mig när jag sitter och imploderar och försöker styra upp mitt allt. Också skräckinjagande upplevelse.

Men en sak som är fint är i alla fall den del av mitt hår som lyckades bli rosa av inpackningen igår. Vill att hela håret ska bli men det fäster liksom bara på där håret är som mest slitet. Tyver. Men fint ändå.

Bild 2014-09-02 kl. 17.05 #4

 

(är ni inte glada att jag är tillbaka hemma och i skolan så att ni kan få avnjuta dessa härliga skolstressinlägg igen?!? Heheh………)

 

EDIT: Det blev ingen middag på Ljunggrens och bio för mig :'( Behöver vara hemma och försöka få koll på uppgiften som ska vara inne imorgon. Så himla tråkigt. Skolan kom och ba:

tumblr_mtp97rrseA1qft49to1_500

fast ja…inte mejade ner böckerna utan begravde mig i dem.

2 comments on “Planerar, styr upp och kontrollerar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *