Imorse väckte Tomas mig snällt vid niotiden och sa att nu är det dags att gå upp och blanda plättsmet, för när klockan slog tio skulle nämligen Ludde och Anna komma hem till oss för att äta plättar och spela in podcast. Inte samtidigt såklart, himla jobbig smaskig podcast det skulle bli då. 

Alltså plättar är verkligen min favvofrukost. Jag bygger alltid plättbakelser av dem med olika lager varvade med socker, sylt och grädde. Det enda rätta sättet att äta plätts om ni frågar mig!

Däremot inte det smidigaste kanske…

Efter lite plättkoma spelade vi in inte mindre än två avsnitt till podden!! Så himla effektiva! Här ser vi mig fångad i min kanske vanligaste pose. Med handen på luggen för att platta till den. Det är nästan som ett tics. 

Efter poddarna formligen sprang jag ut i den tyvärr väldigt vita världen, och nu är jag på jobbet och är irribirri på fölk :-))))) men jag ska rycka upp mig för ikväll ska vi hem till José och Marta på middag och då måste jag vara go o gla som kexchokla. 

Trevlig lördag på eder alla!

2 comments on “Plätt- och podcastmorgon”

    • Tack för luggkomplimangen, jag har nämligen gått loss på den själv…hehehhhhehehe. Så jag mallar upp mig riktigt ordentligt nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *