IMG_6628.JPG

Rapport från lillprinsen/jonathan lejonhjärta.

Alltså vilken EFFEKTIV DAG!!!! Blir så nöjd med mig själv. Igår jobbade jag på Galeasen igen och kom hem mycket senare än planerat pga lite problem med att räkna kassan osv. Så den tidiga kvällen där jag skulle sova klockan tio typ blev ju inte alls av. Istället råkade klockan bli typ halv tolv innan jag låg under mitt täcke redo att släcka. Så jag bestämde mig för att ta sovmorgon imorse, och ställe klockan på åtta. FATTA LYXEN!! Sova till åtta!!!! När klockan ringde snoosade jag lite (45 minuter) och släpade mig sedan upp och åkte direkt till farsta och träffade upp min kompis Julia. Med ett äpple som färdkost tog vi en snabb (snabb som i att vi gick snabbt inte att den var kort) promenad på cirka 30 minuter och sedan tog vi en kaffe tillsammans på ett fik innan vi gick in på biblioteket i farsta och satte oss och pluggade. Alltså jag har fått mer gjort idag än jag fått på hela kursen sammanlagt?!? Typ.

Det är så otroligt bra att ha någon att plugga tillsammans med! Även fast vi inte ens pluggar samma sak just nu så är det en sådan otrolig hjälp att ha någon att bolla med och bara sitta med som gör att jag kommer iväg hemifrån, för här har jag så svårt att fokusera. Här finns det ju disk att diska och bad att ta och te att göra och serier att titta på. Nä jag ska verkligen försöka komma iväg hemifrån mer när jag ska skriva mina hemtentor, som jag för övrigt borde börja med typ nu. Tydligen är fölk i klassen redan klara…..ehehhehhehhe har inte ens börjat tänka på det ännu???? Va?!?! Undrar om det är jag som är efter eller de som är före?

Nu har jag i alla fall kommit hem och ska ta tag i lite tvätt och sådant hemmafix innan ridningen ikväll. Och så ska jag fortsätta på mitt första inlägg om bröllopet. Snart snart är jag klar och det kommer upp här för eder beskådan. Xoxo

ntpee

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *