Med anledning av försäljning av en bok sitter jag inte längre hemma och pluggar utan i brunogallerian. Det är jag, en kaffe och femton miljarders sidor att läsa och i omlopp runt Bruno och götgatsbacken befinner sig precis alla föräldralediga mammor och pappor i hela Stockholm. Jo det är sant. En kan kanske tycka att det är orimligt att alla skulle befinna sig precis här precis nu men don’t shoot the messenger. Jag vet inte vad de gör här eller varför det är SÅ många på samma plats. Men ja här är dom, och frestar med sina övergulliga mini rodini-klädda bebisar.

Ja men jag har ju faktiskt mina små bebisar också att ägna mig åt. Böckerna MMmMmmMmmm. Älskarom. Fast de jag läser just nu är faktiskt intressanta! Men tar år att ta sig igenom pga allt sammanfattande i marginalen jag hela tiden sitter och gör. Jag ska läsa på snabbt nu i alla fall för snart går bussen ut i skärgården och där ute vill jag inte känna att jag måste plugga en massa utan bara njuta. Och idag är jag lätt om hjärtat igen efter min lille dipp. Så förutsättningarna för en härlig skärgårdshelg ligger för mig!

IMG_5543.JPG

IMG_5541-1.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *