Jaha hörrni. Pluggeriet går det framåt något då? NÄPPEEEE men min chans att vara med i något coolt koppband går fett framåt!!!

Japp sånt här gör jag när jag egentligen ska plugga. Och lyssnar jättehögt på musik och äter nutella med sked direkt ur burken och dricker otaliga koppar te. Men det har ju ändå funkat hittills för mig så jag fortsätter vandra på denna väg jag. När mina studier är till ända kommer jag att vara en allkonstnär!

3 comments on “Pluggelipluggeritjoho”

  1. Haha, asbra!
    Om du vill ha annat än plugg att skriva om, så har jag ett litet önskemål som du kan strunta i eller ha i bakhuvudet: Hästar, ridning, ska du fortsätta rida? Jag red lite i somras och mådde så himla bra då, men det är ju lite dyrt och meckigt i denna här staden och inte samma sak en mörk vardagskväll som på sommarängarna + är lite rädd för okända hästar. Men hur känner du? Hur går det till, vad får du ut av det? Det jag undrar mest är nog din erfarenhet av hur det är rent praktiskt med hur lång tid det tar och så, samt hur mycket psykiskt stabil superhästmänniska en kan bli sådär lite till vardags? Jag vill minnas att du skrivit att du inte mått så bra förut, men att det är bättre, och har ridningen hjälp tror du? Jag tycker du skriver så klokt från hjärtat så om du vill dela med dig om det så skulle jag bli glad. Eller så blir jag glad bara av en hästbild!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *