Någon sa en gång att en ska tänka ”jag får” istället för ”jag måste”. Det försöker jag applicera nu. Jag får plugga. Gratis. Helt sjukt är det ju jämförelsevis, när vissa andra måste betala en massa pengar för att få en utbildning eller inte ens får studera. Jag har det så otroligt bra, men ändå känns det här så otroligt jobbigt och mycket mer som ett ”jag måste” än ett ”jag får”.

Idag har jag först varit på seminarium och nu suttit kvar med min grupp och gjort några av alla de uppgifter vi ska lämna in denna kurs. Och nu har jag faktiskt bara en teknikuppgift, en tekniktenta och en naturvetenskapstenta kvar! Sedan är jag officiellt KLAR på lärarprogrammet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det händer ju inte!! Sen ska jag i och för sig läsa femton poäng till, men det gör jag ju för att jag vill och inte för att jag måste ha de poängen i min examen. Detta får utgöra motivationskaramellen denna dag som på alla sätt varit rätt bajs (återkommer till detta i ett senare inlägg).

tumblr_inline_nclctaTOIP1r79k32 tumblr_inline_nclcteHIF11r79k32

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *