Bild 2014-10-28 kl. 13.27 #4

Har hört att en kan lura kroppen att bli glad genom att bita på en penna långt inne i munnen, för att kroppen inte känner skillnad på ett äkta leende och ett fejkat. MMM funkar SÅDÄR tycker jag.Pluggeriet går alltså inte alls så bra.

Just nu känner jag bara förtvivlan och deppighet över denna överjävlighet. Samtidigt vet jag att denna känsla inte är befogad alls. Va sjutton jag får ju liksom plugga och lära mig saker!! Jag gör detta frivilligt osv. Men ja jag känner ändå förtvivlan. Och så känner jag mig dum och får ont i magen av stressen. Jag måste ju komma någon vart annars kommer jag aldrig kunna lämna in detta på fredag. Hittills har jag bara en massa stolpar under alla olika punkter och inget samband eller resonemang. ÅÅhhhhh blä. Längtar efter min lilla jobbpaus som snart snart kommer. Men nu är det slutklagat. Tillbaka till worddokumentet

tumblr_inline_ndyq8oFaZW1r79k32

7 comments on “Pluggeriet tisdag”

  1. Bara börja skriv! Börja med att fylla i en stolpe och fortsätt sen med nästa. Skit i om det blir bajs, det är alltid lättare att skriva OM en text en att skriva en text från början. Ställ alarmet på 45 min och ta sedan en paus på 15, sen kör du om igen. Tiden går mycket fortare och det är lättare än att säga ”nu ska jag skriva hela dagen”. Heja heja heja!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *