Ännu en dag har passerat med hemtentefokusering. Det har nog faktiskt varit den allra första dagen med total sådan. Idag har jag inte gått utanför dörren, inte borstat tänderna (kom jag på nu…oooppps), glömt bort att äta lunch, istället ätit två nutellabullar, skrivit och strukit och skrivit lite mer. Och strukit lite mer. Och suttit vid köksbordet HELA dagen med undantag för den halvtimmen jag fick paus när jag åt lunch. Och så har jag jobbat rätt fokuserat. Heja mig!

dvkd

Resultatet då???????? Jorå tre sidor som ändå är RÄTT bra! Problemet är ju bara att jag inte är klar och resultatet max ska vara tre sidor. Men ändå!! Jag är nöjd jag! Så nu treatar jag mig med en liten ansiktsmask.

Bild 2014-10-23 kl. 17.26 #2
Bild 2014-10-23 kl. 17.25 #4

Och genom att sjunga med högt i Tommy Körbergs julsånger. Alltså sådan feeling!!

NU ska jag snart packa ihop lilla kontoret för dagen och äta lite macka innan det är dags att åka till stallet. Sedan blir det yoga imorgon bitti och fortsatt race hela dagen med sista klämmen på tentisen. Det kommer säkert inte bli mitt bästa arbete (vad kan slå A på uppsatsen egentligen?!??!) men det måste ju vara godkänt och då är denna hest klad.

3 comments on “Pluggsammanfattningen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *