Bild 2015-10-11 kl. 18.38 #4

Helo från soffhörnan här hemma i casa Andrée-Jämtbäck. Vi har precis spelat in nästa veckas podcast såhär på kvällskvisten. Som Tomas skrev tidigare idag så körde vi på en gravidspecial. Dels för att Anna som skulle varit med blev sjuk, men också för att det ju passade väldigt bra i tiden just nu.

Vi hade fått in jättemånga frågor som vi försökte svara på efter bästa förmåga, men vi (eller i alla fall jag, jag kan ju inte prata för Tomas) kommer ju också blogga om alltihopet också och säkert besvara frågorna i text också, och kanske lite mer inriktat och ingående liksom. Så är det någon som inte hann fråga något eller någon som kommer på något nytt så var inte blyga utan fråga på.

Till något helt annat. TACK så hemskt mycket för alla grattis och lyckönskningar och tacktacktack också för alla film- och serietips jag fått! Jag är ju sjukskriven lite till (kommer skriva mer om detta imorgon tänkte jag) och sedan kommer jag försöka jobba halvtid och se hur det funkar. Så jag kommer ha rätt bra sofftid de kommande veckorna och jag ska ge mig RAKT in i tipsen direkt imorgon. Guldstjärna till er alla som orkar bemöda er att kommentera det värmer så mycket i min själ :’))))

8 comments on “Podcast gravid-edition inspelad”

  1. Vilken vecka är du i nu? Vilket datum ska bebisarna komma? 🙂 blir det planerat snitt pga tvillingar? varför är du sjukskriven? Vad jobbar du med? 🙂

  2. Alltså även om jag inte känner er eller har träffat er så är det som att få reda på att ens vänner ska få barn! Så himla kul så det inte är sant!! Mindre kul att må dåligt men hejja och kämpa på, brukar ju ofta bli bättre ju längre graviditeten fortskrider. Är så taggad på att följa er på denna resa och hoppas ni vill dela med er! Stort Grattis fina ni!!

    • Nej så illa har det inte blivit tack och lov, jag har ändå lyckats behålla mat och inte blivit uttorkad och utan näring helt. Jag har ”bara” fått illamående. Typ..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *