God förmiddag kära bloggläsare!

Eller egentligen är det här inlägget mest riktat mot er som lyssnar, eller kan tänka er att lyssna, på podden. Förra inspelningen snackade vi om att eventuellt växla upp och börja släppa ett avsnitt i veckan istället för varannan. Det skulle troligtvis innebära lite kortare avsnitt på runt 40 minuter styck, men att ni får oss oftare i öronen.

Det innebär också att vi gärna skulle ta emot mer tankar från er om ni har några speciella ämnen ni vill att vi pratar om.

Skulle ni gilla det? Att få nya avsnitt oftare eller tycker ni att varannan vecka är lagom?

Med vänliga hälsningar,

Podcastgänget.

podcastbild2014

8 comments on “Podcastförändring”

  1. Kortare och oftare vore toppen! Jag tänker att kortare avsnitt ger en tydligare röd tråd för temat i avsnittet. Det blir mer ”kvalitetspoddande”, eftersom en inte kan ”sväva iväg” för mycket från ämnet. Jag lyssnar mer regelbundet på poddavsnitt som inte är för långa, medan de långa läggs på hög att ta fram ”någon gång när jag har tid” (vilket sker sällan eller aldrig).

    Men… Bäst blir podden såklart om den är anpassad efter vad ni orkar/hinner/vill. <3

  2. Jag tänkte faktiskt på just det här idag!! Skulle vara jätteglad om podden kom ut lite oftare 🙂 Lyssnade på den senaste häromdan och vill bara höra meeer! Alltid så härlig stämning.
    Har inte lyssnat på exakt alla poddar så vet inte om det tagits upp eller inte, men tips på ämnen skulle kunna vara ilska och saker som gör er arga samt saker ni har gjort när ni varit arga, en musikpodd, en vårpodd (för snart är det äntligen vår!!) och gärna fler knasiga Yrsa-berättelser hehe!

  3. Det här är ju nackdelen med att surfa från iphonen, tänker ofta massa saker men orkar aldrig kommentera från den. SÅ NU i efterhand: jag hade också gillat oftare och kortare! Och gu vad jag fnissade åt era röster i senaste podden, fick verkligen hålla igen för att inte bli utstirrad på bussen haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *