IMG_1437.JPG

Hej kompisar. Jag lyssnar otroligt mycket på podcaster för ibland gör musik mig bara trött och stressad. Problemet är att jag inte har tillräckligt många att lyssna på, och här kommer ni in. Sitter ni på några guldkorn så tipsitipsa gärna!

Jag lyssnar redan på rätt många av de större poddarna och mina preferenser är att jag oftast inte gillar poddar där det är för många personer och intresseras oftast inte så mycket av poddar med endast män.

Klara färdiga tipsa.

(och en till mobilrelaterad fråga, de här nya emojisarna??? Hur får en in dem i mobben egentligen???)

14 comments on “Podcastförfrågan”

 1. Hej! Tips 1. Call your girlfriend. Två smarta roliga cheier med myzig kemi som pratar om viktiga grejer som feminism, rasism och mens uppblandat med hilarious anekdoter. Extremt bra vibes.

  Tips 2. Hämndens timme. Judith Kiros och Mireya från Rummet.Lite samma som ovan. Har pga oklar orsak assvårt för en av tjejernas röst men grattis till den som inte har det!

  Tips 3. Crazy Town. Kringlan Svensson o Josefin Johansson. Vet inte om det här är sååå bra? Men har ändå lyssnat på alla avsnitt och vant mig så att det blir bra på ngt sätt. Som ett par sköna mysbyxer. Hmm…

  Tips 4. Della sport. Två killar som pratar om sport. Kan det verkligen va kul? Alltså de pratar inte om sport så mycket och ja, de är kul ibland. Lite Tankesmedjan fast mer personligt. Gillar mest när de pratar om att va pappor haha.

  älskar er blogg btw!!! xoxo

  • Tack för tips och tack för komplimang! Jag ska ge alla fyra en chans för jajg har inte lyssnat på någon av dem, så himla bra tipsat!

 2. Åh, kul!

  1. Filters podcast, ”Här får du höra de bästa berättelserna ur magasinet Filter – upplästa av skådespelare. Produceras i samarbete med Göteborgs stadsteater och Backa teater. Görs i samarbete med Berghs School of Communication och Naturkompaniet.”

  2, Inte rasist men, ”Inte rasist men är en podcast som granskar och analyserar Sverigedemokraternas politik, företrädare och ideologi.”

  3. Mordutredarna, ”Programledaren Emily Asserbäck och den f d kriminalkommissarien Bosse Wide går bakom kulisserna i polisens värld och visar hur en mordutredning bedrivs i verkligheten. De djupdyker i de olika delarna av en mordutredning; från brottsplatsen där allt tar sin början, rättsläkaren, osv.”

  4. Quizpodden, ”Frågesport, 10 allmänbildande frågor per avsnitt!
  Stefan & Emil utmanar varje vecka varandra på frågesport med 10 frågor om allt ifrån varför män har bröstvårtor, till vilken som är den största filmfloppen genom tiderna! Lite garv, lite kunskap och lite stämning, enjoy!”

  5. Genier och foliehattar, ”Programmet Genier och foliehattar berättar om några av världens mest populära konspirationsteorier. Vi möter människor som tror och inte tror. Vi berättar om teorier som aldrig fått något gehör – och om dem som aldrig dör utan lever ett bubblande liv på nätet, på bloggar och i hemliga chattrum.”

  6. Karin & Sara, ”Karins konstgrepp!”

  7. Institutet, ”Institutet med Karin och Jesper är ett vindlande populärvetenskapligt program som bygger på starka berättelser, humor och rafflande forskningsrön. I programmet hörs människor som upplevt säregna vetenskapliga fenomen och forskarintervjuer där dörren öppnas till svindlande upptäckter och teorier.”

  Här är mina bästa podcasts! Er behöver jag ju inte lista, för den är ju er, och en favorit! Åh åh åh!!

  Och sen, lista gärna era bästa!

  • Åh tack för det, det var en massa där jag inte lyssnar på! Och angående de nya emojisarna så har jag sett att det ska finnas men fattar inte riktigt hur och var?

  • Den har jag tyvärr redan plöjt :'(( MEN det är ju ett bra tips till alla andra för den är ju spänannde och väldigt välproducerad och bra!

 3. Älskar också poddar! Här är mina favoriter:

  * Lilla drevet – politisk satir, smart och väldigt rolig! Med Liv Strömqvist, Kringlan Svensson, Nanna Johansson och Ola Söderholm.

  * Tankesmedjan i P3 – också politisk satir 🙂

  * En varg söker sin pod – med Liv Strömqvist och Caroline Ringskog Ferrada Noli, de pratar om aktuella kultur och politik händelser typ?

  * Palmemordspodden – med komikern Johannes Finnlaugsson. Kul koncept! Varje avsnitt intervjuas en komiker och halva avsnittet pratar de om den och andra halvan diskuteras ett av alla (mer eller mindre tokiga) spår på hur Palme mördades. Roligt!

  * Arkiv samtal – med Simon Gärdenfors. Också en opretentiös intervjupodd som är som ett kompissnack, med olika gäster, många komiker 🙂

  Sen lyssnar jag också på Crazy town med Kringlan och Josefin Johansson, Hanpee och Martins pod och Niotillfems pod!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *