Bild 2014-12-21 kl. 21.58 #5

Ögonen går i kors av trötthet och leendet har för länge sedan stelnat i en grimas. Här är någon som jobbat två dagar mellan 12 och 20.30 (TJUGOTRETTIO!!!!) en helg innan jul. Alltså mina fötter, min rygg, mitt huvud, hela mig kropp. Allt protesterar!

För att ens klara av de långa passen tänkte jag som jag brukar tänka på typ långflygningar och sånt där. Då tänker jag som så att det är ingen idé att räkna kvartar och halvtimmar. Det enda som gör att jag pallar med den långalånga väntan är att tänka att det kommer ta så himla lång tid. Så idag och igår tänkte jag bara så, jag kommer vara jättelänge på jobbet och så är det med det.

Överlag har det varit bra dagar på jobbet, och jag har ändå varit rätt glad. Lågvattenmärket var när jag skulle stå och sälja presentkort och ge bort godis precis vid ingången. Det var svinkallt och alla gick omvägar för att slippa möta mig kändes det som. Jag fick nästan skrika ”får det lov att vara en godis god jul?!?!?”. Förutom detta har det varit bra och OJ så paran rullade in!!! Passar ju bra eftersom jag inte kommer få någon riktig lön förutom hm-pengarna i januari…..eftersom jag inte kommer börja jobba som lärare i januari………oohhhhhh cliffhanger!!

Nu ska jag sega i soffan lite innan det är dags att somna in. Puss på er.

2 comments on “Post helgeninnanjuljobb-feeling”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *