Började dagen med en gammal hederlig pressfrukost för att verkligen komma in i höstlunken igen. (sjuk höstlunk va?!??! MEd pressfrukostar hit och dit, och jag springer runt som stockholms Carrie Bradshaw på mina Jimmy Choos………………………..). Denna gång var det Lexington superior collection som skulle visas upp för pöbeln. Frukosten var på NK och med mig i släptåg hade jag Carro och Cissi, mina eviga vapendragare. VI kom, vi såg, vi seglade (därifrån).

Kollektionen vi blev presenterade för var tydligen creme de la creme i tygväg. Hotellfeeling utlovades om man köpte de små egyptiska bomullslakanen men begrunda då också att ETT örngott kostade över tusen spänn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Och så fanns det en cuddler eller vad de kallade det för som man bara skulle ha i soffan och cuddla med (för de som inte vill ta med sitt täcke bara….) som kostade 18 lax!!!Helt crejzy bananas. Men visst var de sköna. Så alla ni som har några hundra tusen över, spring och köp er ett sovrumsset!

 

Pressfrukosten var trevlig och allt men det fanns inga vegetarisk mackor??!?!?! Hur är det ens möjligt att man inte skänker en liten tanke till oss veggos? I denna era då det ändå är ball att tänka på miljön. Jag och Carro blev sura och trötta, mest Carro…..

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *