I bild, bebis som sovit cirka konstant mellan cirka 22 och 04.30. Alltså halleluja halleluja fy tusan vad skönt med lite längre sovpass äntligen (kommer säkert få äta upp min hatt osv för att jag nu jinxar detta). Utanför bild finns bebisens syster som också hon sovit samma svep, med med sin pappis i vardagsrummet och därav utanför bild. Det skulle vara såååå skönt om detta skulle kunna bli en ny grej. Sova hela nätterna liksom. Jag vet att det är från typ 3 månader en kan börja tänka lite rutiner och så med bebisarna, och innan detta är det mest go with the flow som gäller men det finns ju bebisar som hakar på rutintåget tidigare. Hoppas att det på något sätt i alla fall kan vara något som stannar kvar eller händer igen kanske någon gång i veckan i alla fall? Snälla bebisar? I sånt fall kan jag leva med att vakna ”lite” tidigt om morgnarna. 

Nu ska vi se om galningen ovan kanske eventuellt vill ta en till liten nap innan klockan ringer vid sju. Idag ska vi nämligen på långutflykt till Huddinge sjukhus för att jag ska prata med en psykolog där. Detta kräver sin klockställning. 

2 comments on “Prisa Gud nu kommer  skatteåterbäringen!”

  1. Du kan absolut börja tänka rutiner mycket tidigare än 3 månader, om du vill och önskar. Från ca 6-8 veckor kan man börja fasa in bestämda sov- och mattider. Vi har gjort det med båda pojkarna och jag tycker det är jätte skönt att veta ungefär när dagens måltider och naps infaller

  2. Kul att jag hade samma känsla imorse fast med min 18-månaders! 7 timmar i sträck!!! Aldrig hänt. S Å F A N T A S T I S K T!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *