Flora la upp ett inlägg med olika facebookprofilbilder hon haft genom åren, och detta tänker jag fräckt copy pasta.

Jag skaffade facebook rätt tidigt tyckte jag själv, jag kommer inte ihåg exakt när det var men i juli 2007 la jag upp min första profilbild. Jag tror dock att jag skaffade facebook innan detta men frågan är om jag kanske körde utan bild då? Jaja. Jag kommer ihåg att jag hade en vän som tipsade mig om fejjan, och så skaffade jag ett konto men tyckte att det var rätt B.

Här är min allra första profilbild, från juli 2007 som sagt. Den är tagen på en strand på Öland när jag och Tomas förlovade oss.

Nästa bild la jag upp i september 2007. Hahaha så posig ankmun och en kopparbergs cider i handen????

Nästa bild lades upp i oktober 2007. Det är jag och min kompis Carro som hade en utekväll på Babasonic under sommaren. Oklart spaxande med solglajjorna mitt i natten.

Sen poff är det januari 2008 och jag har färgat håret brunt. Även denna bild är från en utekväll, fast på Marie Laveau. Jag hade lösögonfransar deluxe och kände mig så himla fin.

Sen är det ännu ett rätt stort hopp i albumet, nästa bild la jag ut i juni 2008. Här har den bruna färgen gått ut en del och det är lite mer ljusbrunorange. Jag är i Hamburg och är även här ute på någon festlighet.

Tydligen kände jag mig fin den kvällen för nästa profilbild kommer från samma datum. Här lite mer indie och ovanifrån, poserandes med en öl. Jag kommer ihåg att vi var på en klubb som spelade Musik non stop med Kent och jag tyckte det var så himla kuligt att höra en svensk låt på en klubb i Hamburg.

Bilden efter lades ut någon månad efter, i juli 2008. Här har jag klippt av mig håret mycket kort med en dålig sax på kollo, och färgen har gått ut ännu mer.

Ungefär två veckor senare (en mycket aktiv facebooktid detta) också i juli 2008 la jag upp denna bild som är tagen på en strand på Öland. Jag försökte göra håret lite längre genom att sätta på ett band som höll ner det.

I oktober 2008 kom nästa bild. Denna är tagen i London på Kings kross ofc. Jag kände mig så nöjd med den där gröna koftan och de vinröda strumpisarna…nu känner jag lite mer ……………………..va?

I

Nästa bild är en suddig en som är tagen i Thailand på en strand. Den la jag ut i januari 2009, när vi fortfarande var i Thailand. Jag och Tomas var där i tre veckor med två kompisar och levde la vida loca. Det synd väldigt dåligt här men jag ha precis innan resan färgat mitt hår med blondering två gånger hemma själv, resultatet blev inte härligt blont utan pissgult. Jag tror också att jag hade klippt av det själv :—)))

Här ser man det pissgula lite bättre. Även detta är en bild från Thailand och den la jag ut bara en vecka efter den förra, alltså också i januari 2009. Den här majskolven var, och är fortfarande, den godaste majskolv jag ätit i mitt liv.

Denna bild la jag ut i april 2009, men den är tagen på nyårsafton 2008/2009. Tomas ser lite ihoptryckt ut men jag tyckte att jag var så himla soet på denna.

I maj 2009 kom denna skönhet upp som min profilbild. Det är inte jag (nääähäää..haha) utan en sjukt obehaglig tavla vi har här hemma som Tomas fått ärva av någon mor- eller farförälder.

Senare i maj 2009 la jag upp denna bild, som är tagen långt innan för jag har ju mitt ljusbruna hår fortfarande. Så himla tuff.

I juni 2009 kom denna bild upp på fejjan som min profilbild. Den är tagen på baba sonic där jag och Tomas och ett gäng vänner firade att det var typ 4 år sedan jag och Tomas träffades (jag tror i alla fall att detta var anledningen). Det kändes som en evighet då, nu skrattar jag rått åt den lille skitsiffran 4 år. Jag hade klippt min egen lugg och äntligen hade håret börjat bli lite mer finblont igen istället för kissgult.

I juli 2009 var jag på Cirkus (döm mig inte jag var ung och dum) på Öland och köpte både sockervadd och popcorn och hade på mig en världsafin kavaj i rosa spets från Jenny Hellström jag ÄLSKADE.

Den bilden tyckte jag var en hit för nästa kommer inte förrän november 2009. Denna är på mig och min syster och jag tror att vi är på Marie laveau och dansar. Vi är så små och gulliga och glada.

Februari 2010 kommer nästa bild upp. Denna är tagen på en båt under hösten 2009 när jag var på en konferens till båts. Här är precis i början av färden och jag är lyckligt ovetandes om den sjösjuka som ska drabba mig sen.

I november 2010 lägger jag upp denna miniminibild som är från sommaren samma år. Jag jobbar på kollo och barnen ska precis komma och jag har klätt ut mig lite tokitok för att det hela ska bli lite mindre nervöst och lite mer kul.

Nästa bild kommer upp i januari 2011 och är tagen på Grönan, som ni alla ser. JÖSSES alltså vad långt mitt hår var?? Jag skulle chansa på att den togs någon gång i september 2011.

I mars 2011 kommer nästa bild ut. Den är tagen på en strand i Thailand tidigare på vintern.

Sen dröjer det till maj 2011 innan nästa bild kommer ut. Här hade jag tagit en paus i mitt pluggande och praktiserade på Egoboost Magaine, och just denna bild är ett försök till en snygg ”dagens outfit”.

Juli 2011 kommer nästa bild. Här är jag på min kompis Karins lantställe och bara har det bra i några dagar. Jag poserar hårt och coolt som att det inte fanns någon morgondag.

I augusti 2011 lägger jag ut denna bild där jag är utklädd till en gris. Det är såklart taget på kollo, och jag har klätt ut mig för en stor kurragömmalek där jag tänkt gömma mig i grishagen och agera gris. Va vad sa ni? Om jag blev hittad…….??

I oktober 2011 kommer denna svartvita skönhet ut på fejjan. Den är tagen långt innan, i mars 2011 på mitt 25-årsfirande. Det vet jag för jag har på mig min födelsedagsklänning :))

Sen lite senare i oktober 2011 får denna bild bli mitt ansikte utåt på facebook. Bilden är tagen i London där jag var med mina syskon i september och det är lite kuligt citat eftersom jag alltid råkar färga mina ögonbryn för mörka.

I december 2011 är detta min profilbild, den är tagen i Grekland under sommaren….2010?? 2011?? Kommer verkligen inte ihåg. Fin i alla fall.

Mars 2012 får denna bild bli min profilbild. Det är jag och Hanna som tokar loss på kontoret.

Några veckor senare i mars 2012 är detta min profilbild. Den är däremot tagen 2009, när vi precis flyttat in i vår lägenhet här i hökis. Jag har stoppat strumpor vid axlarna, därav den otroliga 80-taliga looken.

Sen i maj 2012 är det dags för lite mer seriositet. Jag lägger ut denna bild, som är fotad av en proffsig riktig fotograf för att läggas upp på förlagets hemsida på en översikt över vilka som jobbar med de olika tidningarna. Ja jag jobbar alltså fortfarande på Egoboost Magazine här.

I september 2012 bytte jag till denna bild. Den är tagen under sommaren och jag har målat med hårmascara i mitt hår och tyckte det var så himla fint. Här har jag slutat på Egoboost och börjat plugga igen.

Den fick vara min profilbild länge, för inte förrän i april 2013 kom nästa profilbild upp. Den är från en fest hemma hos mig för att fira min och min systers födelsedag.

Sen är det ett himla himla glapp på bilduppdatering på profilbildsfronten. Facebookandet har avtagit rätt mycket. Nästa bild kommer upp i oktober 2014 och är från när jag gifte mig i juni 2014. Rätt snygg eller vad.

Och så allra sista profilbilden som jag bytte till i maj nu 2015. Även här ett rätt stort glapp mellan bytena och jag har inte någon direkt urge att byta bild nu heller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *