20130530-133303.jpg

20130530-133309.jpg

20130530-133315.jpg

Igår var jag ute på en promenad i regnet och bara kände livet i mig. Sommarregn luktar så otroligt gott och hela världen blir grön och vackur. Jag har suttit extremt mycket stilla den senaste tiden och har liksom ”glömt bort” hur skönt det kan vara att gå på en liten prommis. Hade jag för övrigt hört (läst) mig säga den meningen för dryga tio år sedan hade jag förfasats och tyckt att den som sa så var ju en riktig tant…..

Jag är glad över att bo i Hökis eftersom vi har ett sånt bra litet spår i den lilla skogen som ligger ca fem minuter från mitt hem. Det är ett elljusspår jag ibland brukar springa i och ibland brukar gå i. Det är jättefint runt om själva vägen och väldigt mycket växtlighet. Igår när jag gick var det blommande liljekonvaljer precis överallt <3<3<3 Det är en av mina favvoblommor alla gånger om. Liljekonvaljer och syrener skulle jag önska alltid blommade för de är så fina och de luktar så ljuvligt. Det kan hända att jag råkade plocka några innan jag kom på att det kanske är förbjudet? Är de kanske fridlysta? OOppppssss. Nu sitter de i alla fall här hemma i en vas och doftar som en hel bomsterbutik.

Jag tänkte försöka ”komma ut” lite idag också men hittills har det inte blivit så och eftersom jag i detta nu tvättar och skriver på min uppsats och ska vara hemma hos min moder vid fyra och äta middag och sedan vara i stallet vid nio för att rida tvivlar jag på att jag kommer hinna med det. Det är synd det, jag vill gärna vara ute så mycket som möjligt just den hör tiden för det är så himmelens fint och vackert och härligt ute!

/Hon som blir religiös av våren

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *