Tystnaden här på www under gårdagen berodde på den tröttaste dagen i historien. Dagsachemat såg på ett ungefär ut som måndagens, dvs ungefär bara jobb och sova. Igår fick jag en massa på min tallrik och fick hålla i två 90-minuterslektioner. Det är ju vanligtvis inga problem (hallå det är mitt jobb, och jag älskar att prata när andra lyssnar på mig) men det var helt sjukt utmattande i mitt gravida tillstånd. Så när jag kom hem så orkade jag röra ihop lite middag som jag sedan åt och sen låg jag i soffan som en död till klockan halv åtta ungefär. Då somnade jag i soffan och vid halv tio förflyttade jag mig till sängen och sov vidare :—)))))) kul sambo. Kulikul sällskap. Det är också därför de senaste kommentarerna förblivit obesvarade men det kommer!

Jag hoppas på en piggare dag idag, men tyvärr hade jag väldiga problem med min sömn inatt så det talar för ännu en sömngångardag. Och ännu värre sömngångardag eftersom jag inte dricker kaffe. På plussidan hamnar att världen är så himla vacker idag!! Den här hösten har verkligen varit fin <3

(Tänk nu bort det suddiga i bilden…min kamera på telefonen är fortfarande inte fixad)   

Heiiidåå från tröttögat

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *