Förr i tiden, när jag bodde i Kallhäll och tänkte att jag skulle börja leva lite mer nyttigt i en kroppsaktiveringsaspekt och därav gick och besökte badhuset i Jakobsberg så skrev jag detta:

Borttaget inlägg här pga elak och raljerande ton och bara dumt inlägg

 

 

Det var då och nu är nu, men rastat sälen är det jag gjort idag igen. Alltså varit och simmat, men denna gång i Farsta. Precis som 2008 så var det en härlig kompott av folk som var där i motionssyfte och folk som var där för att spana på folk som var där i motionssyfte. Och av de som var där för motiossyfte var det allt ifrån vääääldigt långsamma sälar till lite mer kvicka sälar som jag själv. Reflektioner efter simturen (som varade 50 minuter då jag simmade nästan hela tiden=duktig):

 • Det är störigt att det bara finns en snabbana som dessutom endast är över en bana, det blir nästan för tight att simma två personer på den om en inte känner varandra. Jag känner mig liksom inte riktigt tillräckligt snabb för snabbanan om det är andra typ elitsimmare där men inte tillräckligt långsam för motionsdelen där folk mest flyter runt.
 • Baddräkt är guds gåva till simmaren, ska tamejtusan aldrig mer ha bikini på mig när jag försöker simma i motionssyfte.
 • Att bada i badhus är väldigt bra om en har fått en liten skev kroppsuppfattning, för det finns så många olika utformningar på kroppar som en får se i duschen och bastun och bassängen. Det ger perspektiv ska jag berätta för er.
 • Det är är ändå phett billigt att bada i bassäng om en är student, 300 spänn för 10 gånger. Det känns värt tycker jag.
 • Vad är det för konstig hunger som bara kommer från aktivitet i badhus? Det är som ett avgrundsvrål i magen?
 • Jag ÄLSKAR att simma eftersom det är den enda sporten där en kan kissa samtidigt som en anstränger sig fysiskt. Så himla najs att slippa avbryta aktivieten eller knipa.
 • Att försöka tvätta ur kloren ur håret med bodyscrub för att schampoot råkar ligga kvar hemma fungerar inte. Alltså inte.

275_22735912370_3340_n

xoxo/ Yrsa, eder expert på vattenaktivitet

2 comments on “Rasta sälen ännu en gång.”

 1. Jag som precis börjat känna mig bekväm i simhallen och så läser en det här. Kul. Är tjock, nöjd med mig själv, och ÄLSKAR att simma och gör det ofta och gärna. Jag fattar att det var en gammal anteckning du refererar till och att det skulle vara ”kul”, men för en som är tjock och simmar är det inte så jävla skoj att få höra ens kropp beskrivas som isterband med extra bacon. Det är sånt som gärna gör en ganska opepp.

  Humor på andras bekostnad är sällan skoj för de andra.

  • Du har helt rätt. Sjukt osympatiskt formulerat av mig och inte kul. Jag vill inte försöka förklara mig, bara be om ursäkt för att jag skrivit så dumt. Och jag hoppas att du har förmågan att bara skita i det dumma, något jag själv tycker är väldigt svårt. Men jag hoppas att du kan det bättre än jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *