Rubriken är inte en hälsning från mig utan det är min hägrande tenta som står och skrålar på den låtraden om och om igen på ett mycket enerverande och retfullt sätt. Men det är ju sant, det ska jag ju ge tentan. Även om jag är redo eller inte redo, så kommer tentan att komma. På torsdag nästa vecka ska jag sitta i ett rum i sex timmar (max sex timmar i alla fall) och försöka visa att jag kan något om matte. Så även om det inte alls står med på min bucketlist, och även fast jag inte alls känner mig speciellt mentalt fit for fight, så sitter jag här på pluggplatsen och försöker trycka in matematikkunskaper i skallen så att det står härliga till.

BiLdBoMb från yrsas pluggpalats tjiho

*dreamin’ away*

Bild 2015-01-07 kl. 15.12 #2

Har en del (…….) böcker jag borde läsa om igen och repetera och sätta flärpar på viktiga ställen på……uuuhhBild 2015-01-07 kl. 15.12 #4

Men i mina anteckningar har jag varit duktig och flärpat på så att det ska bli lättare att hitta rätt sida sedan på tentan. Bild 2015-01-07 kl. 15.13

Jag sitter och övar med gamla tentor och håller just nu på med mönster och samband och försöker göra en formel av allt det här kluddret. Bild 2015-01-07 kl. 15.13 #6

Meeeen jag har i alla fall börjat beta av saker på min todo-lista inför tentan. Bild 2015-01-07 kl. 15.15 #2

 

Jag känner mig så oroad över denna tenta för jag tycker SÅ mycket är SÅ svårt. Enhtsomvandligar, binära tal, division med negativa tal, volymberäkningar, räkna med x, hitta generaliserbara formler osvosvosv. Och det jag kanske har mest problem med är mitt mattesjälvförtroende. Det är verkligen i botten :'(((((

Hörrni tack alla som kommenterat på förra inlägget från mig, det värmer i hjärtegropen att ni bryr er och är så snälla <3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *