Härom veckan var ju jag och Tomas på Ikea och shoppade tills vi droppade, mer eller mindre.. Målet var soffbord, scouting av ny soffa, billig lunch och lite småkrafs. Och hem kom vi med hur detta i våra papperspåsar och magpåsar. 100% lyckad utflykt alltså!

Här kommer ett litet utplock av våra fynd (är osäker på om ni vill se toalettborsten, påsklämmorna och vattensprutan i sina habitat. Har jag fel så hojta till så kan jag föreviga dessa också).

Först ut har vi soffbordet, eller borden som vi borde kalla dem eftersom det är två bord som bara står tillsammans. (OBS att mattan under inte är tänkt att vara där utan är mer ett test på hur feeligen blir med en matta). Fint och så…

20140204-130045.jpg

Sedan kommer de små fina växterna som får bo i fönstret. Det är en aloe vera och en någonting annat. Varsågoda för infon. Extra plus i kanten för att de inte är giftiga för de små katterna som många andra växter tyvärr är.

20140204-130056.jpg

Och så den lilla odlingen som fyndades för endast nio kronor!!! Så nu odlar jag citronmeliss och två andra små växter och utmanar mina mycket ogröna fingrar. Hoppas på att kunna ha en hel åker ute på balkongen i år och bli självförsörjande av odlingsbara saker..

20140204-130104.jpg

Ja och det var det hele! Bra dag på Ikea! Flaggan i topp osv.

20140204-130112.jpg

4 comments on “Resultat av ett ikeabesök”

    • Ja det är väldigt fint tycker jag med, dock skulle det behöva en liten avrättning eftersom det stod på balkongen hela våren och sommaren och inte har tävlas sedan dess….hehehe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *