Bild 2013-04-28 kl. 19.17

Hej hej hallå dagboken. Ni har inte hört så mycket av lilla mig på hela helgen för jag har jobbat 0ch stått i. Och det har verkligen varit jobbigt. Folk har shoppat som om det inte fanns någon morgondag och vi har varit för få hela tiden har det känts som. Igår när jag kom hem orkade jag bara ligga raklång i soffan tills det var dags att somna in, men idag går det inte för sig för idag ska jag försöka få lite plugg gjort. Min handledare mejlade i fredags och skrev ”det ser ut att bli halvdåligt väder i helgen, då kan ni skriva riktigt mycket. Jag förväntar mig genomarbetade texter på måndag”. EHEHHEHEHHEHHHHEEE?!??!?!? Jag har inte gjort ett skvatt. Dags att rycka upp mig nu alltså.

Efter idag (eller imorgon kanske) hoppas jag ha en ok inledning och bakgrundsdel, resultatdelen har jag börjat på men ska fila till och fylla på och sedan är det diskussionen kvar. Jag ska verkligen verkligen försöka få detta gjort tills innan helgen. Då har jag en dryg vecka på mig att fila och piffa och dubbelkolla referenser och allt vad det kan vara innan uppis ska in i näst sista version. Det är nu 21 dagar, eller tre veckor, tills den ska vara inne i sin fullständiga och klara form. Jag känner stressen och pressen. För sista veckan ska vi liksom inte ens ha till att skriva, utan då ska vi bara fixa sånt som vår handledare sagt att vi måste fixa innan opponeringen. Alltså är det femton dagar kvar tills den ska vara inne i sin i princip fullständiga form. GUUUUUUUUUUD. Jag checkar ut från allt umgänge de kommande veckorna. Ta inte illa vid er, det är inte er det är fel på det är uppsatsen….

6 comments on “Rock on”

  1. Yrsa jag drömde att jag träffade dig haha! Du och massa av dina kompisar skulle på konsert i Göteborg på någon jättekonstig gård, så ni satt på en lägenhets balkong och lyssnade och så sprang jag på dig där! Var bara tvungen att säga det, tyckte det var lite roligt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *