Hej alla människor. Sista augusti idag då. Den sista officiella sommarmånadens sista dag :'( Imorgon är den den första september, skolan börjar och jag går in i höstmode. Alltså ville jag supa in så mycket av världen som möjligt idag. Dagen har jag därför spenderat med att carpat diademet på Rosendal och djurgården tillsammans med min systra Vilda och vår kompis Karin. ÄLSKAR Rosendal mest denna tid på året tror jag. Så himla härligt där.

IMG_5405.JPG

Vi började vår dag med att äta lite mat och fika. Älskar inte bara Rosendal utan även deras mat och deras fika. Det är en massa ekologiskt och braiga saker. Jag och Karin kramades pga inte setts på en månad (!!!).

IMG_5402.JPG

Vilda och gubben på hennes axel (det är hennes statement-papegoja) drack rabarberdricka och så delade vi på en macka med svampfärskost. Otroligt god var den. Och härligt att smaka ”svenska smaker” igen. Har serri typ inte ätit macka på en månad typ.

IMG_5400.JPG

IMG_5399.JPG

Efter att vi ätit upp vår mat och fikat upp vårt fika gick vi in i växthusen på sidan om caféet och spanade på chiliplantor och lökar, svepte runt bland tomatplantor, luktade på rosor och önskade oss alla ett hus med tillhörande trädgård att kunna plantera i.

IMG_5415.JPG

IMG_5413.JPG

IMG_5417.JPG

Sedan fortsatte vi ut i trädgårdslanden och spanade ännu mer på blommor och växter och äppelträd och jag fick ångestnyp i magen för att världen är så vacker (orimligt jag vet).

IMG_5421.JPG

 

IMG_5427.JPG

IMG_5426.JPG

IMG_5444.PNG

IMG_5436.JPG

IMG_5433.JPG

IMG_5428.JPG

När vi hade tittat klart på allt fint och underbart promenerade vi bort från Rosendal och vidare ut på Djurgården och gick en lång promenad längs med vattnet och pratade och hade det härligt. Det var så himla skönt att få träffa några av de som känner mig bäst och få prataprataprata (och lyssnalyssnalyssna) och bara vara. Åh som jag saknat det.

Sedan köpte jag ingredienser till middagen (halloumisallad med nektarin och ruccola) och Vilda köpte marängsvissingredienser och så åkte vi hemåt för att ha trevl- och myskväll den sista sommarlovskvälla. När dagen är över tror jag att jag kommer vara ypperligt nöjd med den <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *