Idag är det onsdag och då vet ni ju att det innebär ledig dag för mig. Det känns extra bra idag för igår spelade jag innebandy för första gången på över ett år. Jag tänkte att eftersom jag joggat lite under sommaren och det känts bra så borde jag ju ha någon form av grundkondition i alla fall. ICKE! Eller visst, första tre minuterna for jag runt som en galning och gjorde till och med ett mål, men sedan kraschade jag som en liten liten disktrasa.

Men det kändes bra ändå! Jag hängde typ med, förutom några perioden då jag bara passade snett och inte orkade jobba hem och så. Det ska bli kul att spela med det här gänget två gånger i veckan.

Idag har jag en massa småfix att göra. Vi har köpt en automatisk kattmatare som ska ge Leia mat på natten så hon inte väcker oss. Vi tänker att om hon vänjer sig vid det så kommer vi kanske få vara i fred i sovrummet när krumelurerna när de kommit, för det skulle vara stökigt om hon ska bete sig som nu då.

Sedan ska jag städa upp lite i vardagsrummet där det står tvättpåsar, lådor med prylar och leksaker och diverse annat skräp.

Och så ska jag skicka iväg lite sånt här:

En promenad till Farsta får det nog bli också för matinköp och kanske lite nya träningskläder då jag inte kan hitta mina shorts utan fick spela i 20 år gamla shorts igår, vilket gjorde att de höll på att glida av hela tiden. Inte för att jag är smalare än jag var för 20 år sedan, och inte för att min rumpa är mindre (believe you me, det är den verkligen inte) utan för att resåren är just 20 år gammal.

Så, ja det var väl det jag ska syssla med idag. Och kanske titta på den här om och om igen. Och klippa klart veckans podcastavsnitt så klart!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *