tumblr_inline_nlhja5pXGq1r79k32 tumblr_inline_nlhjae8go21r79k32

Hihihiiiiiiii

Inget vet något om andras liv, så kan alla sluta säga hur andra ska vara tack på förhand. Låt alla bara vara som de är. Sluta snälla också komma med ”goda råd” jag inte bett om, om hur jag ska göra mitt jobb eller hur jag ska tänka eller hur jag ska vara. Så himla ofta får jag dessa ”goda råd” av diverse människor som bara känner att de mååååååste kommentera för att de själva vet hur det faktiskt ska vara/gå till osv. Speciellt ofta på jobbet.

Härom dagen fick jag höra ”men bli inte så arg” och ville bara skrika tillbaka att ”jag blir hur arg jag viiiiill!!”. Tyvärr fann jag mig inte snabbt nog och sa istället bara ”jag är inte arg”. Men jag var ju visst arg, och helt rimligt arg också. Nä lägg ägg i att hålla på och kommentera om hur jag ”borde” vara. Jag är.

2 comments on “Säg gärna åt mig hur jag ska vara…”

  1. Men alltså JA!! Är så jävla trött på det jag med! Speciellt ”men var inte så blyg”. Hjälper ju supermycket åt blygsel. Japp. Älskar er blogg förresten. (:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *