Det suger med sådana här förkylningar. Vi har ont i hela kroppen och jag får ont i tänderna också. Eftersom jag ligger en dag före Yrsa i sjukdomsförloppet har jag dock börjat må lite bättre under eftermiddagen så förhoppningsvis mår hon bättre imorgon och ännu mer förhoppningsvis mår vi båda bättre till på måndag för då ska vi på begravning.

Hittills under de här dagarna har jag, förutom stora mängder slötittar-tv, lyckats se en riktigt dålig film ”Lucy” (hur kan Luc Besson fortfarande få göra film, det känns som om det var över tio år sedan han gjorde något bra), en inte speciellt bra film ”Maze Runner” och en helt okej film ”Hundraåringen”.

Några saker som gjort sjukdagarna lite bättre än så har däremot varit detta:

Vi har, förmodligen sist av alla, börjat titta på Dexter.

(null)

När serien kom var det så mycket som vi tittade på så den blev liksom bara bortvald. Vi började igår kväll och har tittat på det alla vakna timmar vi varit tillsammans sedan dess. Nu är Yrsa och jobbar så jag har tittat på några avsnitt av Fosterland istället. Otroligt bra serie, men tyvärr så gissar jag att de som skulle behöva se den inte ser/inte fattar. Som vanligt.

Förutom Dexter så damp det ner en så här fin inbjudan i brevlådan!

IMG_8447

IMG_8448

Nu hoppas jag bara att vi kan fira Yrsa, som fyller år den 6:e, just den 6:e så att vi kan gå på Karolina och Björns fiesta också!

Nu ska jag försöka få i mig lite mat, men kan ni inte berätta vad ni har för festligt för er ikväll? Jag kan behöva lite roliga berättelser när Yrsa jobbar sent och jag ligger och tycker synd om mig själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *