Alltså jag fick en så härlig känsla när jag loggade in och såg att ni fortsätter komma hit fast vi inte bloggat på hundra år och ni till och med kommenterar och berättar att ni saknar oss!

Vi saknar er också, vi saknar bloggen och vi saknar podden.

Vi kämpar på med vardagen och lägger typ all vår tid på att bygga små människor av Märta och Lilly. De är så jävla fantastiska men de tar all tid som inte går åt till att jobba eller trycka i sig lite mat eller sova. Vår ”fritid” är ungefär från 19 till 21/22 på kvällarna när barnen sover och vi ligger tysta bredvid dem och tittar på varsin tv-serie på mobilen. Då är det svårt att få ut något vettigt ur huvudet och göra det till ett blogginlägg.

Men som jag brukar säga, jag ska försöka ge er lite mer här. Lite mer än det korta ni får av oss på Instagram. OCH jag hoppas verkligen vi kommer kunna börja spela in lite podcast snart igen.

Puss på er!

12 comments on “Saknar er också!”

 1. Nämen! Jag lyssnade precis på era nyårskrönikor från 2015 (hade missat dem??!) och tänkte på att jag saknar er så mycket och TADAA så har det skrivits här på bloggen! Ta er tid såklart, vi väntar tålmodigt 🙂

 2. Ja klart det är mycket med två små pluttisar <3 Längtar tills ni kommer igång igen! Har lyssnat på gamla podavsnitt nu under vintern och skrattat så mycket. Bästa podden! <3

 3. Jaa va skoj
  Alltså det ni skriver behöver inte vara så himla perfekt, alla fattar att småbarnsföräldrar har gröt i huvudet 🙂
  Kram

 4. Det är väldigt förståeligt! Jag har själv ETT barn i exakt samma ålder och tycker det är svårt att hinna med någonting… Men jag ser fram emot en återkomst på bloggfronten när ni känner er redo!

 5. Sitter i ett sketet kontrollrum och söker efter ”Kapitalistjävlar” och vad serverar google min nyfikenhet….Denna toppenblogg.
  Följer framöver ta hand om de nya små liven och varandra.
  Ha det gött

 6. Åh yay! Liv på bloggen – såg precis att tösabitarna redan är 1 år! Herregud. Fantastiska små människor ni har skapat, fortsätt med det så tittar jag in här ibland. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *