hey ho, hey ho!

Idag mötte jag upp Anna efter jobbet. Vi skulle på Veronica Maggio på Grönan, men innan bestämde vi oss för att äta lite gratis på Pizza Hut. När jag och Yrsa var på den däringa eventdagen för några veckor sedan fick vi nämligen ett presentkort där. Jag kan inte minnas när jag åt på Pizza Hut senast så det var spännande.

Vi valde en avsmakningsmeny och satte och och väntade med varsin läsk. Anna råkade svälja en hel isbit.


Och försökte bota det med en halsduk utanpå kroppen.


Sen kom förrätten


Vi beställde typ alla dippsåser också.


Varmrätten var pizza så klart

Och till efterrätt blev det brownie som jag tyckte var supersmaskig för den smakade typ kola.

Sen skyndade vi, med fulla magar, mot Grönan för att träffa Amanda. Där möttes vi av världens längsta kö. Längre än alla köar Veronica Maggio någonsin har sjungit om. Efter en timmes köande såg det fortfarande ut så här

 

Då gav vi upp. Men först låtsades vi som det regna.

Vi tog en liten öl/vin istället, och även om jag är ledsen att jag missade Maggio så är det ganska skönt att vara hemma så tidigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *