Nu har jag bara ett par dagar kvar av min andra semestervecka, en vecka som har bestått av bland annat vigselplatsspaning, motionering och en massa umgänge.

Eftersom vi ännu inte vet om vi vill gifta oss i borgerligt eller kyrkligt, i en kyrka eller utomhus, så har vi glidit omkring på stan och kollat in vackra utomhusplatser och storslagna kyrkor. Vi vet fortfarande inte exakt hur vi vill göra, men vi har i alla fall like koll på fina ställen. När vi har läst på om vigsel i kyrklig regi så verkar det finnas så mycket regler som ska följas och vi vill ju göra mer som vi känner för, så där måste vi får lite klarhet så fort som möjligt så vi vet om vi ska boka en kyrka eller inte.

Hur som helst.

Jag har även tagit mig för att börja varje morgon (om jag inte är bakis) med en rask promenad med inslag av spring. Detta följt av smoothie och surdegsmackor från Lydecker & Boussard. En perfekt start på dagen.

I tisdags var vi på Bioklubbens visning av Känn ingen sorg. Jag vet inte om vi är lite partiska eftersom vi båda tycker väldigt mycket om Håkan Hellström, men vi tyckte i alla fall att filmen var mycket bra! Yrsa tyckte det var en 5/5 och jag kände att det var en stark fyra. Jag vet inte dock vad som skulle ha kunnat göra den till en femma för mig, så kanske är det bara så att jag inte vill slänga femmor omkring mig hur som helst.

20130719-181940.jpg

 

I onsdags åkte vi ut till Eriks landställe på Blidö tillsammans med en himla massa underbara människor för att grilla och njuta av livet. Tyvärr hade jag så trevligt att jag bara tog en bild och det var den här på Yrsa som passade på att ta ett dopp från bryggan.

20130719-181952.jpg

 

Igår, efter en massa vigselplatsspanande, gick vi på födelsedagsmiddag hos Yrsas kompis Karin. Det var fasligt trevligt och champagnen flödade som tusan. Därför är den här farbrodern hyfsat bakis idag. Det botar vi just nu med den nya serien Orange is the New Black på Netflix. Fan vad jag är glad att Netflix finns! Filmutbudet är väl lite sisådär, men de är ju verkligen på rätt väg. Speciellt med sina egna serier.

Nu ska vi titta på avsnitt nummer två!

Heppåre!

orange

2 comments on “Semesterlivet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *