Så började den tredje semesterveckan igår. Yrsa åkte ut till landet och jag gav mig ut på äventyr hem till mina föräldrar där mina syskon med familjer samlades för grillning.

Idag har jag gjort väldigt lite, men jag hade en så bra hårdag att jag kände mig tvungen att ta en bild

20140722-233514-84914931.jpg

Anna och Anders sade att jag såg ut precis som vanligt dock. Bah.

Jo, för jag mötte dem för lite middag på Bun Meat Bun!

20140722-233627-84987166.jpg

Den följdes av en promenad hem och podcastinspelning som ni får ta del av innan vi drar till New York. Vet inte exakt när pga min hjärna har gått in i mañana mode. Olämpligt kanske eftersom jag ska göra ett snabbt avbrott på semestern på torsdag och träffa en potentiell ny kund. Jaja, mañana!

Yrsa är som sagt på landet, i typ konstant radioskugga, men jag pratade med henne i telefon nyss och hon bad mig hälsa er att hon har det superduper! Hon sade inte superduper, men jag kunde höra i hennes röst att det var det hon menade. Så som vi äkta makar kan.

2 comments on “Semestervecka nummer tre”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *